Юлско слънце изгря на кралски прием и по дрехите на Меган Маркъл

Меган Маркъл принц Хари
Снимка: Getty

Четвъртък донесе нов ангажимент за херцога и херцогинята на Кеймбридж, които присъстваха на събитие на британската Общност на нациите.

Приемът по случай младежката програма Youth Challenge се състоя в Марлборо Хаус в Лондон. Там принц Хари и Меган Маркъл посрещнаха представители на членуващите в Общността страни, сред които Австралия, Нова Зеландия, Фиджи, Тонга. Това са и държавите, които двойката ще посети по време на своята кралска обиколка по-късно тази година.

Меган Маркъл принц Хари
Снимка: Getty

Освен речта на Хари, приемът включваше и разговори с новоизбраните младежки лидери от британската Общност на нациите. Събитието идва седмица след церемонията по отличаване на Младите лидери в Бъкингамския дворец, където победителите получиха награди от кралицата.

На вчерашното събитие Меган грееше с рокля на Brandon Maxwell в канарско жълто, приятно подчертаващо цвета на кожата ѝ, а линията на деколтето напомняше тази на нейната булчинска рокля.

Меган Маркъл принц Хари
Снимка: Getty

Меган Маркъл принц Хари
Снимка: Getty

С този избор тя внася разнообразие в поредицата бледорозови рокли, с които свикваме да я виждаме. Добре познатият цвят обаче беше запазен за обувките Manolo Blahnik.

Вижте още кадри от събитието в нашата галерия >>>

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти