Меган Маркъл носи Прада, а Дейвид Бекъм усмихва Kралицата

Меган Маркъл носи Прада, а Дейвид Бекъм усмихва Kралицата
Снимка: netinfo

След като принц Хари прекара малко време сам в Африка без съпругата си Меган Маркъл, херцозите на Уелс отново са заедно и дори присъстваха на официално събитие - в чест на кралица Елизабет II. Британският монарх бе домакин на ежегодната церемония в Бъкингамския дворец, наречена Young Leaders Awards.

За мероприятието херцогинята на Уелс Меган Маркъл бе заложила на елегантна бледорозова визия, вдъхновена от модния бранд Прада. Изборът й на тоалет определено впечатли модните критици. Прическата й и гримът й също посрещнаха одобрение, тъй като бяха много естествени и ненатрапчиви.

Повече снимки от събитието можете да видите в специалната ни галерия ТУК

Снимка: netinfo

На събитието гост бе и Дейвид Бекъм. Той е близък с кралското семейство, дори присъства на сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям през 2011 година, както и на сватбата на Меган и Хари през месец май заедно с половинката си Виктория Бекъм.

Акцент на вечерта бе принц Хари, който наскоро стана посланик на организацията, се обърна към 61 почетни нейни членове с искрена реч за техния принос в общността.

Снимка: netinfo

"Аз, заедно със съпругата ми Мегън, се надявам да успеем да направим така, че младите хора от Обединеното кралство да чуят нашите идеи, да работят с нас, да изградим платформи за сътрудничество, да създаваме заедно партньорства и да продължим тези срещи, докато пътуваме и разпространяваме опита си от името на кралското семейство.", така започна речта си принц Хари.

А какво следва за Хари и Меган занапред - дворецът Кенсингтън вече сподели, че на двойката предстои да посети Дъблин в средата на месец юли, за да научи повече за културата и историята на Ирландия. А ние, разбира се, ще продължим да ви информираме за техните изяви.

Снимка: netinfo

Повече снимки от събитието можете да видите в специалната ни галерия ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти