Италианският художник RAUL с изложба „ONIRICO“ във Vivacom Art Hall Oborishte 5

Vivacom
Снимка: Vivacom

Vivacom Art Hall Oborishte 5 в партньорство с немската галерия AK Galerie представят изложба “ONIRICO” на световно известния художник RAUL. Самият автор пристига за първи път в София, за да открие събитието на 7.2.2024 ч. от 17:00 ч. в Салонната зала на галерията.

Изложбата “ОNIRICO” представя 14 авторски творби, както и лимитирани серия скулптури. В нея могат да бъдат видени и  маски, които идват от въображаеми герои, представляващи войни от други времена, материализирани в картини, за да ни донесат тяхната енергия с цветове и жестове.

Всяка творба може да бъде закупена от българските колекционери.

Vivacom
Снимка: Vivacom

.Роден в Пескара (Италия), Раул живее и работи между Европа и САЩ. Той пътува по света, изучавайки различни култури в постоянното изследване на символични езици, енергия и значения, които след това предава на своята публика чрез изкуството си. Символите са ключовият елемент в творбите на Raul.

Малко повече за „ONIRICO“ от самия Raul:

"За заглавието на тази изложба бих искал да използвам думата "ONIRICO", т.е. от италианската дума (онерична или съновидна), в която искам да представя мечтаната страна на моите вътрешни видения. Всичко идва от сън, знаците и символите са части от това пътуване между видимото и невидимото. С тези натрапчиво повтарящи се символи, които внасят пориви на енергия и живи вибрации се вижда моята работа и идеите ми. Страната на сънищата е безкрайна вселена, в която всичко може да бъде.

Vivacom
Снимка: Vivacom

От стените до хартията, от стъклото до пластмасата, от вестника до тетрадката с редове, използвана в училищата, всичко е възможно за Raul, ако повърхността го позволява. Сътрудничи си с целия свят, рисувайки стенописи в арт квартала на Маями, Wynwood, Cadillacs в Лос Анджелис и колаборации за висша мода.

С тази изложба VIVACOM ART HALL Oborishte 5 стартира своя арт календар за 2024г със самостоятелната изложба на световноизвестния автор.

Експозицията може да бъде разгледана до 23.02.2024 г. Ексклузивно с вход свободен.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти