Вдъхновение за здраве и щастие: Йоана Йокко-Лелчето, за която няма невъзможни неща

Да промениш напълно живота си, да заведеш 15 деца на море или да отглеждаш кокошки в София. За Йоана Йокко-Лелчето изглежда просто няма невъзможни неща.

Тя има две издадени книги с рецепти и насърчава все повече хора да се сбогуват с излишните килограми и някой друг вреден навик.

Йоана е обичана и следвана не само защото е вдъхновение, но и защото уникалният ѝ хумор винаги заразява с добро настроение и ни кара да погледнем на нещата от живота от забавната страна.

Знаейки, че повече инфлуенсъри са по-млади от нея, тя сама се нарича „леля“ с присъщото си чувство за самоирония.

Всъщност изглежда, че Йоана Йокко-Лелчето може всичко и го прави с лекота. Тя се справя с хейта в социалните мрежи с неповторимия си хумор, споделя уникалната си философия за живота и доказва, че една жена може да бъде красива, креативна, чудесна майка на две пораснали деца и пълноценна партньорка.

@yoana.yokko Replying to @user52392666171636 ♬ original sound - Yoana Yokko

Оказва се, че от „нашата леля“ можем да научим много за позитивната нагласа към живота и как да му се радваме на пълни обороти. Пред своите 131 000 последователи в Instagram и почти 230 000 в Tik Tok тя говори за красота, здравословен начин на живот, пътувания, лични истории.

Извън изявите си в социалните мрежи, Йоана не обича да дава често интервюта. Пред репортерa на „На кафе“ Алекс Попова обаче тя си спомня искрено за началото на своя път към здравословния живот и споделя как вдъхновява своята аудитория със съвети и личен пример.

Йоана Йокко Лелчето
Снимка: кадри vbox7

„Специално със здравословно храненe и спорт започнах да се занимавам заради това, че аз ударих дъното в един момент от гледна точка на собственото си здраве“, разказва Йоана.

Тя разкрива, че винаги се е интересувала от спорт, но след второто си дете усеща как е оставила грижата за себе си на заден план.

Днес тя помага и дава информация именно на такива жени – които са заети, имат деца и искат да се грижат за здравето и формата си от комфорта на своя дом.

„Ако 80% от времето се храниш добре, избягваш алкохол, сладка, пакетирани и твърде преработени храни, си ок“ – това е, което Йоана учи клиентите си в своето предизвикателство за здравословен начин на живот Slay Body Challenge.

Йоана Йокко Лелчето
Снимка: кадри vbox7

От две години Йоана има фондация „Имаш леля“, в която работи за подкрепа на деца в неравностойно положение. В дейността си тя не просто изпраща вещи и подаръци, а разчита на личния близък контакт с тях.

Миналото лято с хора от фондацията дори водят децата на море в Свети Влас и това ѝ носи неописуемо удовлетворение и щастие.

Кога ѝ е дошла идеята да отглежда кокошки и зайци в дома си в София и как е развила хобито си да пътува в успешен бизнес с кемпери, вижте във видеото горе.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти