Интервю с Григор Димитров

Григор Димитров
Снимка: Getty/Images

Григор Димитров без съмнение е един от най-успелите тенисисти на България и повод за истинска национална гордост – към момента той е под номер 8 в световната ранглиста.

Освен като един от видните български спортисти, славещи името на страната в чужбина, Гришо е и изключително чаровен, като това не оставя незабелязано от дамите.

Към момента Григор е щастливо обвързан с Мария Шарапова – една от най-добрите тенисистки и понастоящем под номер пет в световната листа.

Това, че има жена до себе си обаче, не пречи на Гришо да бъде харесваш от хиляди жени по цял свят, които гледат тенис само заради него.

Пред сайта atpworldtour Григор отговаря на няколко подбрани въпроса от негови почитатели, зададени в социалните мрежи.

Какво е най-лудото нещо, което си правил за момиче?
Много луди неща съм правил… Но може би най-откаченото е, че веднъж спонтанно взех полет от Европа към Азия, като в себе си имах само паспорт, зарядно и телефон. Тръгнах без никакви пари и ако исках да ям, например, трябваше да чакам да кацна. Така че това е може би едно от най-лудите неща, които съм правил.

Ако можеше да се върнеш назад във времето, кой мач би изиграл наново?
Бих се върнал на полуфиналите на Уимбълдън и бих изиграл отново тази среща. За първи път в живота си бях на този корт и стигнах толкова далеч, бях много вдъхновен, но не ми се получи. Ако имах машина на времето, бих се върнал на онзи терен и бих изиграл отново мача, като тогава може би щеше да се получи по-добре за мен (на полуфинала на Уимбълдън Григор загуби с 4:6, 6:3, 6:7(2), 6:7(7) от Новак Джокович, след като играха повече от 3 часа. Джокович стана и победителят на Уимбълдън за 2014-а – бел.ред).

Кой е любимият ти супер герой?
Това ще е Батман. Още от малък го харесвам. Бях влюбен в цялата история и самата идея за Батман – през деня си обикновен човек, а вечер всичко се променя и попадаш в различен свят на маскировка, бързо коли, нови технологии и т.н.

Романтична вечеря у дома или излизане навън?
Определено романтична вечеря. Аз самият съм романтичен и обичам да глезя момичето до себе си. Бих сготвил, за да я изненадам, ще взема цветя, ще запаля свещи и приглуша светлината…  Oпределно харесвам романтични вечери.

На каква храна не можеш да устоиш?
Определено се изкушавам от сладолед. Старая се много да внимавам какво ям и да не си позволявам волности, но понякога се отпускам и си взимам сладолед.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти