Имаме новина! Леонардо ди Каприо е готов да се ожени? (И коя е щастливката)

леонардо ди каприо
Снимка: Getty/Gulliver

Нека си го признаем, Лео ди Каприо отдавна не е в разцвета на силите си и не изглежда като момчето от "Титаник", в което се влюбихме, но това не пречи на актьора да продължава да бъде плейбой, който сменя своите приятелки-модели по-бързо, отколкото сменя тениските си.

Но дали заклетият ерген не е решил, че е време да се задоми и да престане да живее във вечна мъгла от партита, яхти и манекенки? Упорити слухове твърдят, че Лео най-сетне е готов да мине под венчилото и да се закълне във вечна вярност на сегашната си приятелка - моделът Камила Морони. Можете ли да повярвате? Може би ви трябва стол, на който да поседнете, защото тази новина не е лесна за осмисляне...

 

Gelato happy face

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

Източници, близки до двойката разкриват, че 43-годишният Леонардо и 21-годишната Камила имат "много сериозна връзка и са истински влюбени". Двамата дори вече са обсъждали възможността да се сгодят. Твърди се още, че Лео никога не е обичал жена така силно и все пак... двойката дори не е потвърдила официално отношенията си.

 

Thank you @vanityfair @radhikajones @kristasmith @britthennemuth for having me 💋

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

Слухове разкриват още, че Камила и Лео са готови и за деца, но красавицата искала първо да се оженят, защото била голям традиционалист в това отношение.

Хм, ние не сме съвсем сигурни, че думи като "брак" и "деца" могат да излязат от устата на заклет ерген като Леонарди ди Каприо, но пък Джордж Клуни се ожени и има близнаци, така че все още има надежда и за нашия Лео. Времето ще покаже...

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти