"И просто ей така..." се завръща с трети сезон!

и просто ей така
Снимка: HBO Max

Вчера излезе последният епизод от втори сезон на "И просто ей така..". Но това няма да е краят! Няма да издаваме нищо за финала на сезона, ако все още не сте го гледали, но ще обърнем поглед към това, което предстои, защото Кари и компания ще се завърнат за трети сезон!

Точно така - имам добри новини! От HBO Max обявиха официално, че "И просто ей така..." е подновен за 3-ти сезон и ще продължим да следим историите на любимите ни момичета.

"Вълнуваме се да споделим, че ще прекараме още време във вселената на "Сексът и градът". Ще продължим да разказваме историите на любимите ни персонажи, изиграни от тези страхотни актриси. Сезон 3 идва!", разкри продуцентът на сериала Майкъл Патрик Кинг. 

Доста коментираното продължение на "Сексът и градът" следи историята на три от главните героини. Вече на средна възраст, те се опитват да навигират живота си, който доста се е променил. Шарлът е майка на тийнейджъри, която се опитва да се върне обратно на работа, Миранда отказа алкохола, разведе се и опитва да разкрие новата си сексуалност, докато Кари загуби Тузаря и се опитва да открие любовта отново  в лицето на старата тръпка Ейдън. А Саманта живее в Европа.

Първите два сезона получиха смесени отзиви и реакции - от безмилостна критика през пълен възторг. Всички се обединиха около една теза - втори сезон, с всичките му недостатъци, е доста по-добър от първи. Предстои да видим какво ще ни поднесе трети сезон.

"Приближаваме се към финала на втори сезон и искаме да поздравим Майкъл Патрик Кинг и целия му възхитителен екип от сценаристи, продуценти и актьори, които продължават да ни очароват 25 години по-късно със своите истории за приятелството и връзките. "И просто ей така" е най-гледаната ни продукция в момента", сподели Сара Обри, която оглавява звеното за нови продукции на HBO Max. "Нямаме търпение зрителите да видят какво ще се случи с любимите ни нюйоркчани в трети сезон!"

Още не е ясно какво ще включва сценарият за трети сезон и точно кои герои ще видим отново. Не е известна и премиерната дата. Стачката на сценаристите със сигурност ще забави трети сезон, но всички ще го очакваме с нетърпение!

15 любопитни факта за продължението на „Сексът и градът“

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти