И най-високоплатеният актьор за 2018 г. е...

Forbes
Снимка: Getty

След като преди седмица списание Forbes класира актрисите с най-много приходи през периода юни 2017 - юни 2018, изданието публикува и списъка на колегите им от срещуположния пол.

На №5 се нарежда Джаки Чан, който е спечелил 45.5 милиона долара, а веднага след него, на шеста позиция, е класиран Уил Смит с 42 милиона. Четвъртата позиция заема Крис Хемсуърт с общо 64.5 милиона, голяма част от които идват от участието му в „Тор: Рагнарок“.

Третото място е заето от колегата му Робърт Дауни Джуниър, който е заработил почти двойно повече. Голяма част от неговите 81 милиона идват от ролята му на Железния човек във филмите „Спайдър-Мен: Завръщане у дома“ и „Отмъстителите: Война без край“. Дуейн Джонсън-Скалата се класира на втора позиция с цели 124 милиона, спечелени най-вече от заглавия като „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“ и „Небостъргачът“.

Въпреки отсъствието си в блокбъстъри, първото място в класацията заема Джордж Клуни. Общите му приходи за годината са 239 милиона долара, като се смята, че повечето идват от продажбата на компанията му за текила Casamigos Tequila. Клуни получава още хонорари и от кафе марката Nespresso, чийто посланик е от 2005 година насам.

В Топ 10 на най-високоплатените актьори за 2018 г. попадат още Акшай Кумар (№7, 40.5 млн.), Адам Сандлър (№8, 39.5 млн.), Салман Кан (№9, 38.5 млн.) и Крис Евънс (№10, 34 млн.).

Forbes
Снимка: Getty

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти