Хю Грант се оказа баща на три деца

Хю Грант
Снимка: Getty/Images

Хю Грант е един от най-известните чаровници в киното. Освен това той е популярен и с неспособността си да изгради сериозни отношения с която и да е жена.

Най-известната му връзка е тази с Елизабет Хърли. Двамата бяха заедно близо 13 години, но актьорът често си позволява да изневерява, докато накрая полиция не го арестува да получава орални ласки от проститутка в колата си.

Тогава той публично моли Лиз Хърли да му прости, тя го прави, но двамата въпреки това се разделят. Интересното обаче е, че и до днес са добри приятели.

Въпреки несериозното си отношение към връзките обаче, Хю не се е лишил от радостта на бащинството.

Преди време той стана татко на момиченце, като майката е от китайски произход и не е постоянна партньорка на Грант. Появиха се какви ли не спекулации относно отношенията на актьора с майката на детето му, но 17 месеца по-късно същата дама роди още едно дете на Хю, момченце Феликс.

Сега обаче Dailymail разкриват информацията, че по времето, когато Тингланд Хонг е била бременна за втори път от Хю, друга дама също е очаквала дете от него.

Става дума за шведската телевизионна продуцентка Анна Елизабет Еберщайн. Тя е родила момченце през септември 2012, три месеца преди Тингланд да роди второто дете на Хю – момченцето Феликс.

В "Туитър" Хю Грант е потвърдил, че е станал татко и че е баща на трите деца.

В интервю в шоуто на Елън Дедженерис той споделя, че на 53 години определено е бил изненадан от факта, че ще става с баща, но въпреки това се наслаждава на времето прекарано с децата си и иска да бъде добър баща.

Двете дами, които са майки на децата на Грант, са подсигурени и подпомагани от него по всякакъв начин, като и двете живеят в Лондон, където е и домът на Хю. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти