Скандалният Хю Грант: "Мразя киното, но имам много деца и ми трябват пари"

Хю Грант отново ни изненада с типичния си странен английски хумор и неподправено поведение. Актьорът откровено си призна, че участието му в новото голямо заглавие по кината, филмът "Уонка", не е било много позитивно.

В предстоящата предистория на „Чарли и шоколадовата фабрика“ Грант изобразява умпа-лумпа – представител на измислена група от малки същества, подобни на елфите, които имат оранжева кожа и зелена коса. Грант сподели, че „мрази“ тази своя трансформация.

„Беше като венец от тръни, много неудобно“, каза 63-годишният Грант на пресконференция, според Metro. „Не си мълчах по въпроса… Нямаше как да намразя цялото преживяване повече от това.“

Грант играе заедно с Тимъти Шаламе, Оливия Колман, Кийгън Майкъл-Кий и други известни актьори в пищния мюзикъл на голям екран.

Хю Грант също така шеговито призна, че трябвало да направи някои жертви, когато приел ролята, за да подсигури прехраната на семейството си.

„Малко мразя [да правя филми], но имам много деца и се нуждая от пари.“ – каза той.

Хю Грант има общо пет деца – Табита, на 12 години, и Феликс, на 9 години – от бившата си съпруга Тинглан Хонг. Той също така има три деца на възраст 11, 6 и 5 години, от настоящата си съпругата си Анна Еберщайн.

Звездата от "Наистина любов" добави, че филмовите ефекти са били необичайни за него и това е повлияло на играта му във филма. „Честно казано, това, което направих с тялото си, беше ужасно и всичко беше заменено с анимация“, каза Грант.

Актьорът също така отбеляза, че не е твърде доволен и от танцовата част на "Уонка". „Много е объркващо, със CGI сега не можете да разберете какво се случва", каза Грант.

Грант и Кинг преди това са работили заедно по филми като "Падингтън 2".

Междувременно режисьорът обясни защо е избрал именно Грант за ролята на умпа-лумпа в "Уонка".

„Те са толкова хапливи, сатирични и забавни [...] Имах това видение за Хю Грант, толкова висок, с оранжева кожа и зелена коса. След като тази картина дойде в ума ти, трябва да се опиташ да я реализираш.“

Вижте стилния Хю Грант на премиерата на филма "Уонка"

 

Прочети също:

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти