Гуинет Полтроу без бельо на червения килим

Гуинет Полтроу без бельо на червения килим
Снимка: Getty/Guliver

Актрисата Гуинет Полтроу се появи на премиерата на третата част на "Железен човек" в Лос Анджелис без долно бельо.

Блондинката показа защо наистина списание "Пийпъл" я обяви за най-хубавата жена.

На червения килим в Лос Анджелис Гуинет прикова всички погледи с може би най-красивата рокля, която е обличала досега. Полупрозрачният тоалет подчертавал нейната спортна фигура, с която звездата може да се похвали на 41 години.

Интересното на тоалета беше, че отстрани той бе напълно прозрачен и всички ясно можеха да видят, че Полтроу не носи бельо.

Роклята е на моделиера Антонио Берарди.

За своите 41 години и две бременности Гуинет наистина изглежда впечатляващо добре. Фигурата ѝ обаче не се дължи на природно чудо, а на факта, че актрисата изключително много внимава какво и колко слага в чинията си и спортува усилено и редовно.

Наскоро Гуинет Полтроу беше удостоена със званието "най-красива жена в света" според списание "Пийпъл". Звездата от "Железен човек 3" оглави тазгодишната класация на американското списание, побеждавайки конкуренцията на Аманда Сийфрид, Дженифър Лорънс, Пинк и Холи Бери.

Въпреки титлата, актрисата настоя шеговито, че ако читателите я видят по домашно облекло вкъщи няма да смятат, че е най-красивата.

"Вкъщи съм по дънки и тениска и никога не нося грим".

За разлика от нея обаче осемгодишната ѝ дъщеря Ейпъл от брака ѝ с певеца Крис Мартин, вече се интересува от модата, а на специални поводи актрисата дори ѝ позволява да носи малко грим.

През септември изданието избра Гуинет и за най-добре облечената жена в света, а тази година започва като кралица на красотата, взимайки короната от миналогодишната победителка Бионсе. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти