Гослинг срещу Рейнолдс: Кой е по-сексапилният Раян?

Раян Гослинг и Раян Рейнолдс
Снимка: Getty/Gulliver

Мария Николова

Те са млади, талантливи и безумно сексапилни. И двамата носят едно и също име, и двамата са много известни и често попадат под светлините на прожекторите - било то с нова филмова роля, било то с истории, свързани с личния им живот. И двамата са канадци - единият е роден в Отава, а другият - във Ванкувър.

И двамата са съвсем начинаещи татковци - единият е горд баща на едномесечна дъщеричка, а другият в момента очаква първата си рожба.

Досетихте се - говорим си за Раян Гослинг и Раян Рейнолдс. Едни от най-вдъхновяващите и обещаващи актьори на Холивуд.

Кариерата на двамата чаровници, стартира още преди години, когато те са още деца.

Раян Гослинг започва кариерата си в детското шоу "Клубът на Мики Маус", когато е едва на 13 години. От това предаване известни стават още Джъстин Тимбърлейк, Бритни Спиърс и Кристина Агилера.

По-късно талантът му продължава да се развива в тийнейджърката телевизионна поредица "Брейкър Хай" и сериала "Младият Херкулес".

Истинската актьорска дарба на Гослинг проличава във филмите, в които той участва в по-зряла възраст - "Убийство по учебник", "Халф Нелсън", "Остани". Но тоталната слава и любов от страна на почитателите си получава с ролята си на Ноа в екранизацията на "Тетрадката", където си партнира с Рейчъл МакАдамс. Актрисата е и партньор на Раян в продължение на близо 4 години.

Днес 33-годишният Раян Гослинг има зад гърба си още дузина невероятни превъплъщения на екрана - във филми като "Ларс и реалното момиче", "Луда, глупава любов", "Фрактура", "Тъжен Свети Валентин", "Всички хубави неща", "Гангстерски отдел", както и "Мястото зад боровете", в който играе заедно с Ева Мендес. Актрисата е и настоящата половинка в живота на Раян, като преди месец двойката се сдоби и с дъщеричка - Есмералда Амада Гослинг.

Раян Рейнолдс, от своя страна, нашумява с участието си в сериала "Две момчета и едно момиче". Следват десетки роли, които го превръщат в истинска холивудска звезда - "Ужасът в Еймитвил", "Само приятели", "Предложението", "Х Мен", "Определено, може би", "Роднини под прикритие", "Да си купиш крава" и редица други.

38-годишният актьор беше женен за Скарлет Йохансон от 2008 до 2011 година, но взаимоотношенията им приключиха с развод.

Днес Рейнолдс е щастливо женен за актрисата Блейк Лайвли, с която в момента очакват първото си дете.

Както виждате, и двамата са истински съкровища, в разцвета на 30-те си години, скрити зад чаровна усмивка, мил поглед и нестихващо сексапилно излъчване.

А ние, редакторите на Edna.bg, се опитваме да разрешим дилемата кой Раян е по-горещ... Ще ни помогнете ли да решим?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти