Раян Гослинг и Ева Мендес ще имат дете

Раян Гослинг и Ева Мендес
Снимка: Getty/Images

Американската актриса Ева Мендес очаква първото си дете, а таткото е не друг, а звездният чаровник Раян Гослинг. Това твърди известно списание отвъд океана, цитирано от британския сайт "Daily mail".

Според непотвърдена информация, актрисата с кубински корени и роденият в Онтарио, Канада, актьор съвсем скоро ще станат родители, а самата Ева е в напреднала бременност и вече има издайническото коремче. Поради тази причина е ограничила светските си изяви, а на малкото, които посещава, тя е с по-широки дрехи.

Припомняме, че медиите в Щатите неведнъж са давали и погрешна информация за развитието на взаимоотношенията между двете звезди. Появявали са се твърдения, че двамата са се разделяли няколко пъти, дори и че Раян е затоплил приятелството си със своята бивша половинка - актрисата Рейчъл Макадамс, с която започнаха своя любовен романс по време на снимките на филма "Тетрадката".

Раян и Ева са двойка от 2011 година, като оттогава за устойчивостта на връзката им постоянно се спекулира. Въпреки това, двамата често в свои медийни изяви са споделяли, че се чувстват готови да бъдат семейство и да бъдат родители.

Засега няма официално потвърждение или отричане на новината от страна на 33-годишния Раян и 40-годишната Ева.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти