Ева Веселинова: "Искам да бъда част от хората, които променят нещата към по-добро"

На 18-ти юли се проведе второто от поредица специални събития на Edna.bg - "Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра". Вълнуващото събитие на сайта ни събра стотици гости - популярни лица от светския и медиен живот, както и част от нашите прекрасни читатели. Днес oтново повдигаме завесата, за да ви споделим най-интересните моменти от лятното ни събитие. 

Пред камерата на Edna.bg застана специалният ни гост – лъчезарната журналистка Ева Веселинова, която ни разказа за близостта с нейните последователи и за това какво е важно за нея като жена със силно присъствие в социалните мрежи. 

една снимки
Снимка: Edna.bg

Ева, която работеше по разрешаването на различни обществени нередности в предаването "Господари на ефира", признава, че и до днес хората я търсят с въпроси и молби за помощ.

"Аз се радвам за това, защото ми помага да помагам самата аз на много хора," – казва тя. 

Ева споделя също, че приема последователите си като равни, но това понякога не ѝ носи позитиви. "Често се случва те да злоупотребяват с това и да навлизат търде много в личното ми пространство." –  споделя Ева. 

Въпреки това за нея най-важото е човек да може да създаде положителна промяна около себе си. 

"Иска ми се да бъда част от хората, които променят нещата около себе си към по-добро - дали ще е с една усмивка, дали ще е с нещо позитивно, което правя..." – казва още тя. 

"Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра" - снимки от специалното събитие на Edna.bg

Кой е първият момент, в който е почувствала влиянието си като инфлуенсър и би ли сменила живота си с този на друга популярна дама – разберете във видеото.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти