Edna жена на 51: Дженифър Лопес е по-шеметна и силна от всякога

Edna жена на 51: Дженифър Лопес е по-шеметна и силна от всякога
Снимка: Getty/Gulliver

Днес една истинска музикална, модна и бизнес икона става на 51 години! Това е прелестната Дженифър Лопес, която не спира да ни изненадва със своя талант, хъс за успех и естествено със страхотната си визия.

Дженифър е от онези жени, за които думите винаги не стигат. За своите 51 години тя е постигнала толкова много неща и е изкачила толкова много върхове, че едва ли ще успеем да ги изброим.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Working overtime but I don’t mind... #grateful 🌸🌸

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Тя е майка, изпълнител, актриса, бизнес дама, творец, борец, силна личност, която вдъхновява. Тя определено е нашият тип жена - еманципирана, успяла, справяща се с ролята на майка и работеща дама с кариера.

Тя е и пример за това, че една жена на 51 може да изглежда повече от зашеметяващо. Всички ние трябва да последваме примера на тази латино дива. Увереността и успехът идват с много работа и лишения, но крайният резултат несъмнено е повече от задоволителен.

В чест на рождения ден на Дженифър ви предлагаме да получите доза вдъхновение направо от извора като прочетете някои най-добрите цитати на звездата.

Разгледайте галерията ни, в която ще откриете най-добрите визии на Джен и ще видите какво има да каже тя за живота, силата, таланта и увереността.

Към галерията >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

December 2018 @instylemagazine

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти