Edna силна жена, актриса и певица: честит рожден ден на Милица Гладнишка!

Днес своят 46-и рожден ден празнува обичаната актриса и певица Милица Гладнишка! 

Родена през 1976 година в София, тя завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ със специалност Актьорско майсторство за куклен театър. Освен това се занимава и с джаз пеене.

В последните години участва в комедийния сериал „Етажна собственост“, където прави запомняща се роля в образа на истеричната и властна съпруга на домоуправителя - Мими Драмбозова, както и в „Полицаите от края на града“. След успеха на сериала участва в редица телевизионни предавания като "Черешката на тортата", "Като две капки вода", "Господари на ефира" и други.

Милица има македонска жилка по майчина линия. Интересът ѝ към музиката не е случаен. Нейната майка е тромпетистка, а сестра ѝ Емилия е виолистка в операта в Грац.

През 2003 година изкарва курсове по джаз пеене в Лондон, после майсторски клас при Милчо Левиев. Признава в интервю, че като студентка е работила като преводач от английски и сервитьорка.

Гласът на Милица е познат и от дублажа на десетки филми. Участник е в първия сезон на шоуто "Като две капки вода", където се бори за голямата награда с Рафи. По-късно става част от журито на втория сезон на шоуто.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти