Една нова прекрасна мама: Рейчъл Макадамс роди първото си дете

Една нова прекрасна мама: Рейчъл Макадамс роди първото си дете
Снимка: netinfo

39-годишната актриса Рейчъл Макадамс вече е горда майка на първото си дете. 

Бебето е момченце. Новината за раждането ѝ стана обществено достояние именно днес.

Баща е приятелят й в последните две години, сценаристът Джейми Линден. Двойката и до ден-днешен не е коментирала новината, а Рейчъл доста умело успя да прикрие бременността си. 

Снимка: netinfo

Тя не се бе появявала на официални събития от миналия септември. Изключение направи единствено за премиерата на новия филм с нейно участие Game Night, когато феновете я забелязаха с доста наедряло коремче, което я издаде.

През 2009 година Адамс сподели, че няма търпение да стане майка. “Да имам няколко деца би било страхотно. Очаквам го с нетърпение някой ден”, разкри актрисата и изрази надежда да бъде същата майка като нейната. “Майка ми е голямо вдъхновение за мен. Тя е медицинска сестра и е много грижовна и нежна. Оставя ме да бъда себе си. Надявам се, че мога да приема тези качества и да бъда толкова добра, колкото е и тя”.

Снимка: netinfo

Година по-късно, през 2010-та пред InStyle тя отново говори за желанието си за деца, но това зависело дали ще намери човека, който да бъде достоен за баща на бъдещия й наследник.

Припомняме, че преди години Рейчъл стана изключително популярна с ролята си в романтичната драма "Тетрадката", в която си партнираше с Раян Гослинг. Двамата имаха връзка и в реалния живот, която продължи 4 години - след нея Раян създаде семейство и деца с актрисата Ева Мендес.

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти