Edna истинска кралица на 39! Честит рожден ден, Бионсе!

бионсе
Снимка: Getty/Gulliver

Рожденият ден на Бионсе не е национален празник в родината ѝ, но нищо чудно и да стане след някоя и друга година, тъй като изпълнителката е икона и жива легенда не само в музиката, но в още безброй социално и общественозначими сфери.

Бионсе вече е 39-годишна жена, майка, бизнес дама. Тя показва как се прави успешна и качествена музика и не слиза от върха почти 20 години.

И не на последно място - Бионсе е горда съпруга. Тя е омъжена от 11 години за Джей Зи - рапър, изключително успешен музикален продуцент и основател на музикалната платформа Tidal. Бионсе и Джей Зи обаче извървяха дълъг път преди да успеят да изградят музикалната империя около себе си. Точно така - певицата беше едва на 17, когато нейната звезда изгря и вече близо две десетилетия целият цвят следи всяка нейна стъпка и се радва на безбройните ѝ успехи и всичките ѝ песни, превърнали се в хитове до една.

бионсе
Снимка: Getty/Gulliver

Днес Бионсе е по-силна и по-успешна отвсякога. А ние ви предлагаме да научите малко повече за звездата от интересните факти, които сме подбрали за нея и нейния живот:

1. Певчевските ѝ таланти са открити от детската ѝ учителка по танци Дарлет Джонсън. Тя чува малката Би да пее заедно с някаква песен по радиото и останала изумена. Когато родителите на Бионсе дошли да си я приберат от танците, учителката развълнувано им казала, че момиченцето има невероятен глас, който трябва да се развива.

бионсе
Снимка: Getty/Gulliver

2. Матю и Тина Ноулс се посвещават изцяло на кариерата на дъщеря си. Тя заедно с три свои приятелки, основава групата Destiny's Child (Дете на съдбата). Бащата е мениджър, майката се грижи за сценичните костюми и цялостната визия.

Въпреки, че изглеждат като перфектното семейство, преди няколко години се разбра, че Матю е имал второ неофициално семейство – жена и син, с който поддържа паралелна връзка. Съпругата му не може да прости това и се развежда. Към днешна дата е омъжена отново, като на сватбата ѝ всички дами, включително Бионсе и сестра ѝ Соланж, носят бяло.

3. Първоначално Destiny's Child са били квартет, но в последствие се утвърждават като трио – Бионсе Ноулс, Кели Роланд и Мишел Уилямс. Бионсе понася унищожителни критики от феновете, които я обвиняват, че се държи като деспот и заема водеща роля в групата, докато останалите момичета остават на заден план и изглеждат по-скоро като нейни беквокалистки.

бионсе
Снимка: Getty/Gulliver

4. Числото 4 има специална символика за Би. Тя споделя, че винаги се е чувствала свързана с тази цифра, не само защото е родена на 4-и септември, а и защото майка ѝ има рожден ден отново на четвърто число, както и голяма част от приятелите ѝ. Сватбата ѝ с Джей Зи се случва на 4.04.2008 г., а повтарянето на обедите им се случи четири години по-късно в Париж.

Двамата имат татуирани римските цифри IV на безименните си пръсти, а някои твърдят, че второто име на дъщеря им Айви – на английски Ivy, произлиза точно от римските цифри IV.

5. Носеше се упорит слух, че Джей Зи е първият мъж на Бионсе, тъй като никога никъде тя не е засичана дори от папараци с друг мъж, за когото да се предположи, че ѝ е нещо повече от приятел. Самата тя е споделяла, че кариерата е всичко за нея и често не ѝ оставя време за нищо друго, което често я е водило до депресивни състояния.

бионсе
Снимка: Getty/Gulliver

6. Бионсе има алергия към парфюми и парфюми води, в следствие на което е изключителен почитател на ароматните масла за тяло.

7. Всички приходи, които получава от филма Cadillac Records, Бионсе дарява на център са помощ на жени, страдащи от зависимости. Във филма Би се превъплъщава в невероятната Ета Джеймс, която е страдала от наркотична зависимост.

8. С Джей Зи имат три деца - дъщеря им Блу Айви и близнаците им Сър и Руми.

бионсе
Снимка: Getty/Gulliver

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти