Джордж Клуни под ръка на червения килим с прекрасната Амал и тъща си

Джордж Клуни под ръка на червения килим с прекрасната Амал и тъща си
Снимка: Getty/Gulliver

Джордж Клуни представи новия си филм „Suburbicon” в Лос Анджелис. 56-годишният актьор и режисьор мина по червения килим в компанията на красивата си съпруга Амал и на тъщата си с ливанска кръв Бария.

За пореден път съпругата на холивудската звезда показа, че е в зашеметяваща форма след раждането на близнаците им Александър и Ела. Тя беше избрала ефирна рокля в бяло и синьо. Бляскавата й визия бе допълнена от големи диамантени обеци.

Вижте снимки от събитието в галерията ни ТУК >>>

Джордж Клуни покани тъща си за премиерата. Ливанката Бария показа, че именно от нея Амал е наследила чара и стила си.

Новата продукция на Клуни, по сценарий, писан съвместно с братята Коен, имаше премиера в Лос Анджелис. Сюжетът е напълно в стила на Коен и включва смесица от похот, алчност и глупост, предадени през погледа на сина на главния герой.

56-годишният Клуни посочва, че е искал да покаже Америка без розови краски, тъй като периодът често е представян като златно време на благоденствие и надежди, особено от Холивуд.

Той припомня, че всъщност човек е можел да си намери добра работа, да живее в хубав квартал и да създаде семейство, стига да е бял, иначе нещата са били много по-грозни.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти