Джордж Клуни очаровал бъдещата си тъща

Джордж Клуни очаровал бъдещата си тъща
Снимка: Getty/Images

Джордж Клуни може и да е преодолявал всички препятствия на екрана с лекота, но първата среща с майката на годеницата му със сигурност не е била лесна задача.

Актьорът изглежда се е постарал, защото избрал важният момент да стане в луксозната му вила в Италия на брега на езерото Комо.

36-годишната Амал и 66-годишната Бария бяха забелязани на летището и майката изглежда е останала доволна от зет си, съдейки по широката ѝ усимвка.

Поканата за краткото посещение в Италия идва два месеца, след като вечният ерген на Холивуд Джордж Клуни поиска ръката на дъщеря ѝ.

Според медиите това е била първата среща на двамата и неслучайно тя се състояла във ваканционната къща на звездата за 25 милиона долара.

Клуни е известен със спокойния си чар, но имайки предвид всепризнатия твърд характер на г-жа Бария Аламудин като журналистка, актьорът сигурно е бил подложен на сложен разговор.

Въпреки това едва 13-години по-възрастна тъща е останала доволна от Клуни, защото напуснала страната във видимо добро настроение.

Амал е едно от четирите деца на г-жа Аламудин.

Бъдещата съпруга на Клуни има една сестра и двама братя.

Майка ѝ е международна редакторка в популярния арабски вестник "Ал Хаят".

По Си Ен Ен, Ал Джазира, Си ЕН Би Си, Би Би Си и Скай Нюз тя се е проявявала многократно като експерт по близкоизточните въпроси.

Що се отнася до родителите на Клуни, те са били във възторг от годеницата на сина им.

Майката на Джордж специално подчертала, че няма как да не хареса Амал, тъй като не е манекенка или модел, както предходните задявки на сина ѝ, а уважаван адвокат по човешки права.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти