Джони Деп - "Чувствам се като изнасилен"

Джони Деп - "Чувствам се като изнасилен"
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Джони Деп е един от най-високо платените и известни актьори, но това сякаш не го прави особено щастлив.

В интервю за новия брой на сп. Венити Феър (Vanity Fair) Деп споделя, че всеки път, когато застава пред обектива на фотоапарата за фотосесия се чувства като изнасилен.

"Усещаш сякаш си насилен по някакъв начин... странно чувство е това, просто е откачено."

48-годишният актьор е известен с неприязънта си към медийния шум и че се опитва по всякакъв начин да запази личния си живот далеч от очите на любопитните папараци.

Кристен Стюарт, звездата от сагата "Здрач", също окачестви тормоза на медиите като вид изнасилване на личността й.

"Това, което другите не виждат, са всичките камери заврени в лицето ми, хора, които се изпречват на пътя ми и почват да крещят всякакви неща, за да предизвикат моето внимание. Никога не съм вярвала, че животът ми ще се превърне в нещо подобно."

Стюарт и Деп не са единствените, които се оплакват от тормоза на папараците. Брад и Анджелина бяха помолили официално да бъде зачитано правото им на личен живот и усамотение и се бяха оплакали, че преследващите ги фотографи плашат децата им.

Джони Деп тогава посъветва семейството да се преселят в Европа, както той сам стори. Не след дълго Джоли и Пит закупиха огромно имение във френската провинция и решиха, че ще живеят предимно там.

Деп също предпочете Франция, родината на партньорката му Ванеса Паради, за свой дом. Семейството, заедно с двете им деца - Лили Роуз и Кристофър Деп Трети, живеят от години насам във Франция. Деп споделя, че само в Европа може да живее нормално, без от всеки храст на изскача папарак и да го следва по петите.

В момента актьора се снима в последния филм на Тим Бъртън "Dark Shadows". Лентата е с мистичен характер и Деп е в образа на вампира Барнабас Колинс, който безсуспешно търси изгубената си любов.

Режисьорът Бъртън не крие, че Джони му е любимия актьор и винаги ще го кани във филмите си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти