Дженифър Лопес разкри защо бракът ѝ с Бен Афлек ѝ е последен

Може да са им били нужни повече от две десетилетия и дълготрайни различни връзки, за да намерят отново пътя си един към друг, но Дженифър Лопес е сигурна, че тя и Бен Афлек ще са завинаги заедно.

Любимата звездна двойка за първи път започна да се среща през 2002 г., но отмениха планирания си за 2004 г. годеж и се разделиха. След това актьорът беше женен за Дженифър Гарнър от 2005 до 2018 г., докато певицата беше омъжена за Марк Антъни от 2004 до 2014 г. Въпреки това през 2021 г. двамата възобновиха романса си и най-накрая се венчаха през 2022 г. Звучи като история от някой холивудски филм, но всъщност е ралния живот!

Давайки интервю за Variety на червения килим на тазгодишните награди "Златен глобус", Дженифър не само блестеше в розова рокля в стил Барби, но също така се похвали с това, което я е накарало да се увери, че бракът ѝ с Бен определено е последният ѝ. На въпроса откъде знае това, тя откровено заяви: "Защото когато знаеш, знаеш."

Освен това тя призна през смях : „И други пъти, когато не знаеш… не знаеш“.

„Мисля, че винаги влизаш с най-добри намерения всеки път, когато започнеш нещо такова", добави Лопес.

Тя продължи: „Така или иначе правя това, не само в личния си живот, но и в професионалния.”

Следващия месец Джей Ло ще издаде деветия си студиен албум, "This Is Me... Now", който отдава почит на нейния известен албум от 2002 г. "This Is Me... Then". Когато беше попитана на червения килим как се чувства Бен относно включването на елементи от брака им в музиката ѝ, тя каза: „Мисля, че той ме вижда като артист и знае, че ще изразя себе си.“

Най-добре облечените звезди на наградите "Златен глобус"

Тя продължи: „Той винаги е най-големият ми фен и най-големият ми поддръжник, както и аз съм неговия“, преди да отбележи колко се радва да присъства на наградите в подкрепа на него и неговия филм "Въздушният", в който той е едновременно режисьор, продуцент и част от актьорския състав заедно с дългогодишния си най-добър приятел и сътрудник Мат Деймън.

„Толкова се гордея с него“, каза Дженифър и добави: „Обичам филма и наистина смятам, че беше един от най-добрите филми на годината, така че се радвам за него и Мат, които и двамата са номинирани.“ 

Джей Ло и Бен Афлек отново засияха един до друг

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти