Дженифър Анистън проговори за заболяването си и трудностите в живота

Дженифър Анистън проговори за заболяването си и трудностите в живота
Снимка: Getty/Gulliver

Дженифър е на 50 години и е на върха на кариерата си. Актрисата е успешна бизнес дама, защитава важни каузи, води здравословен начин на живот и е сред най-красивите жена на планетата.

Но има едно нещо, което не знаете за Анистън и това е, че тя има заболяване, което цял живот е пречело на актьорската ѝ кариера. Дженифър страда от “хронична сухота на очните ябълки” и признава, че вече е пристрастена към капките си за очи.

дженифър анистън
Снимка: Getty/Gulliver

Актрисата споделя в интервю, че в началото на симптомите си е мислила, че просто очите ѝ са по-чувствителни или има много алергии, но в един момент четенето на сценарии се оказало болезнено за звездата и тя решила да разбере какво се случва с очите ѝ.

“Осъзнах, че съм пристрастена към капките си за очи и не мога да живея нормално без тях. Потърсих лекарска помощ и се оказа, че за състоянието ми си има диагноза и правилно лечение. Като млада не си обръщах никакво внимание и сега съжалявам. Всичко си има своите последици.”

дженифър анистън
Снимка: Getty/Gulliver

Дженифър споделя още, че сега се грижи за здравето си много повече от преди, защото осъзнава, че всичко се отразява на тялото ѝ. “Преди не се интересувах от здравето си, мислех, че всичко е вечно, но сега чета ужасно много информация и се старая да живея колкото се може по-здравословно.”

Най-важният съвет, който Дженифър иска да предаде на по-младите хора, е да си почиват. Тя споделя, че почивката е много важна и съжалява, че толкова късно е осъзнала, че има нужда от повече време за себе си. Актрисата споделя, че в такива дни се отдава на пълен мързел и с удоволствие си хапва пица.

Прочетете още:

Дженифър: "Писна ми, не съм бременна!"

Разкошният и уютен дом на Дженифър Анистън

Дженифър Анистън: закуската е най-важна

Тайната за красива фигура на Дженифър Анистън

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти