Дженифър Анистън: "Майната му на фитнеса, не е толкова важен!"

Дженифър Анистън: "Майната му на фитнеса, не е толкова важен!"
Снимка: Getty/Gulliver

Любимата ни актриса се изказа по повод Body Sahaming – един от най-обсъжданите проблеми през последните години, която засяга стереотипите в начина, по който изглеждаме.

„Не разбирам защо в пресата толкова много се говори по тази тема“ – пита Анистън и заявява, че жената трябва да приема тялото си такова, каквото е, и да се наслаждава на живота, без значение мнението на околните.

„Имам чувството, че таблоидите и списанията просто взимат човешкото тяло и го разпределят в определени категории. И изобщо не е важно за какво става дума: боди позитив, боди шейминг или за нещо съвсем друго... Не разбирам защо правят това – преследват целта да ни разнообразят, да ни оскърбят, или какво... Защо някой трябва да се вълнува изобщо?“ - изповяда се Дженифър.

Тя е категорична, че е задължително да умееш да цениш това, което се случва всеки ден, и да не обръщаш внимание на временните явления и тенденции. „Не мисли за нищо, ти си прекрасна. И не е толкова важно как си се представяш, не е важно къде се намираш, а и изобщо това кого вълнува, освен теб самата? За себе си знам, че съм щастлива и здрава, и правя всичко, за да съм полезна на този свят и на хората, с които работя. И това, разбира се, е тежко...“ - добавя звездата.

Дженифър Анистън не се изказва за първи път публично по повод Body Sahaming. Миналата година актрисата написа есе, с което обвини пресата, че създава фалшиви стандарти за красота, а и не само. Търпението й се пропука, когато публиката започна да обсъжда нейни снимки, на които коремчето й изглежда закръглено.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти