Джейн Фонда: Мислех, че ще умра много млада и сама

Джейн Фонда: Мислех, че ще умра много млада и сама
Снимка: netinfo

Актрисата Джейн Фонда, която отпразнува 80-годишнината си миналата седмица, каза, че не е очаквала да доживее дори до 30-годишна възраст, предаде Ройтерс.

"Предполагах, че няма да живея дълго и ще умра самотна и пристрастена към нещо. Не мислех, че ако наистина живея толкова дълго, ще бъда енергична и здрава, и ще работя все още. Благодарна съм", каза тя в интервю за сп. "Пийпъл".

Снимка: netinfo

Майката на актрисата се е самоубила, когато тя била едва 12-годишна, а баща й - актьорът Хенри Фонда, се оженил повторно същата година. Джейн Фонда е споделяла, че е страдала от булимия, взимала е халюциногенни наркотици и е била насилвана като дете.

Снимка: netinfo

Актрисата спечелва първата си награда "Оскар" през 1972 г. на 35 години за филма "Клут" и получава втори през 1978 г. за ролята си в драмата "Завръщане у дома". Тя става активистка в антивоенното движение и защитата на правата на жените. Постига огромен успех с видеокасетите си с тренировки през 80-те години на XX век, омъжва се три пъти.

Снимка: netinfo

Джейн Фонда е номинирана за най-добра актриса в комедиен сериал за участието си в "Грейс и Франки" от американската Гилдия на филмовите актьори, която ще раздаде наградите си през януари.

Звездата навърши 80 години на 21-и декември.

Снимка: netinfo

"Благодарна съм, че станах по-добра за тези 80 години. По-малко съдя хората. Прощавам. Постарах се доста да стана по-добър човек", каза тя.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти