Дъщерята на Уитни се сбогува с майка си

Цветя пред църквата, в която днес ще бъде опелото на Уитни Хюстън
Снимка: Getty/Guliver

Майката и дъщерята на Уитни Хюстън имаха възможността да се сбогуват лично с нея вчера в траурна къща "Уингам", град Нюарк.

На събитието са присъствали само най-близките до звездата - майка й и дъщеря й, двамата й братя, няколко роднини и добри приятели. Всички те са били придружени от полицейски патрул и засилена охрана.

Пред обредния дом се събрало множество от хора и се е наложило погребалният директор Каролин Уингам да излезе и да призове хората да се приберат по домовете си и да изчакат излъчването по телевизията на официалното погребение, което ще е днес.

Дъщерята на Уитни - Боби Кристина Браун, бе заснета от фоторепортери за първи път, след като бе приета в болница малко след смъртта на майка си. 18-годишното момиче за момента живее при баба си.

Миналата година се бяха появили спекулации, че Боби споделя проблемите с наркотиците на майка си, след като неин приятел твърдеше, че тя е взимала кокаин на парти.

Дали обаче Боби наистина е зависима към наркотиците, не бе официално потвърдено. Самата тя каза, че слуховете не са верни, а публикуваната снимка, на която тя уж взима кокаин, е била нагласена.

След новината за смъртта на Уитни, дъщеря й бе приета с нервен срив в болница, но за момента близките съобщават, че тя се справя добре.

Погребението на Уитни Хюстън ще бъде излъчвано пряко. Опелото ще започне в 19ч. българско време.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти