Двойна радост: кралица Елизабет Втора се появи на кръщенето на правнучетата си

След като през последните месеци анулира поредица от участия в събития по препоръка на лекар и дори прекара една нощ в болница за изследвания, кралица Елизабет Втора е готова да се завърне към това, което прави най-добре – да дарява щастие и подкрепа на близките си и на нацията. 

Днес 95-годишният монарх се появи на кръщенето на своите две правнучета –  Огъст, сина на принцеса Юджини и съпруга й Джак Бруксбанк, и на Лукас Филип, сина на Зара Тиндъл и съпруга й Майк Тиндъл.

Церемонията в тесен семеен кръг се състоя в замъка Уиндзор и на нея присъстваха членове на кралското семейство и най-близките на щастливите родители. 

Според източници бившата приятелка на принц Хари – Кресида Бонас, е избрана да бъде кръстница на детето на принцеса Юджини. Забелязана е да пътува към мястото на събитието в компанията на съпруга си Милфорд-Хейвън Клер Маунтбатън.

Кралица Елизабет има общо 12 внуци, като най-малката от тях – Сиена Елизабет, дъщерята на принцеса Биатрис съпругът ѝ Едуардо Мапели, се роди на 18 септември в Лондон тази година.

Съвсем наскоро Сара Фъргюсън, майката на принцеса Юджини, предостави информация, че кралицата се чувства по-добре:

Справя се. Тя е моят идол. Когато я видя, трябва да се ощипя, за да се уверя, че това не е сън. Чувствам се голяма късметлийка, че имам такава личност в живота си. Тя е невероятна жена.

Правилата, които трябва да спазват децата в британското кралско семейство

Вижте малко известни факти за кралица Елизабет Втора във видео горе. 

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти