Дръзка на 73: Хелън Мирън покори Кан с розова коса и блестяща рокля

хелън мирън
Снимка: Getty/Gulliver

Хелън Мирън винаги е била от актрисите, които не се страхуват да бъдат себе си и да заявят гласно мнението си. Тя е сред холивудските дами, които ни помитат със стила си и винаги изглеждат класно.

И този път Хелън не ни разочарова с присъствието си на фестивала в Кан. Актрисата за пореден път се утвърди като модна икона. Носителката на Оскар се появи на премиерата на Les Plus Belles Annees D’une Vie (Най-красивите години в един живот) с коса, боядисана в бледо розово. Късата и пригладена назад прическа на Мирън й придаваше дързък, модерен и същевременно елегантен вид, а цвълшебната й златна рокля на Elie Saab бе като направена специално за нея!

Вижте тук дръзката и красива визия на Хелън Мирън >>>

хелън мирън
Снимка: Getty/Gulliver

Хелън е жена на много таланти. Преди 15 години тя получи званието дама-командор на Британската империя от самата кралица Елизабет заради приноса ѝ към драматургията. Тя спечели три "Златни глобуса" и 4 награди "Еми". Спечели и "Оскар" за ролята си на кралица Елизабет в драмата "Кралицата" през 2007 година. Печелила е и още куп други признания, но няма да имаме достатъчно място да изброим всички.

Тя е и онова момиче, което през 60-те и 70-те години се появяваше почти голо във филми като "Калигула". Тя е жената, която затвори устата на нахален британски репортер, който я питаше дали женските ѝ атрибути ѝ помагат да си намира роли в киното... и то в интервю през 1975 година! 

хелън мирън
Снимка: Getty/Gulliver

Ето защо не е никак изненадващо, че на 73 тя продължава да властва по червения килим и да раздава уроци по стил и класа на по-младите си колежки в индустрията.

Мирън винаги е смятала, че възрастта не е порок и че единствената цел в живота на една жена не бива да е само да роди и отгледа децата си. В свое искрено интервю тя сподели наскоро защо е решила да няма деца.

Децата сякаш никога не са били в дневния ми ред. Бях твърде заета с това да бъда актриса. Не можех да си представя как бих могла да вмъкна едно дете в ежедневието ми, без то да страда от факта, че нямам време за него. Не съм взимала крайно решение, че не искам деца, но все си казвах "следващата година, следващата година, докато в един момент... вече нямаше "следваща година" и възможност за бебе.

Актрисата разкрива още, че не съжалява, че няма свои деца, защото има голямо семейство и има децата на съпруга си, които приема за напълно достатъчни.

Вижте тук дръзката и красива визия на Хелън Мирън >>>

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти