Дръжте се, момичета! Излезе постер и трейлър на филма с Брад Пит и Лео ди Каприо

брад пит леонардо ди каприо
Снимка: Sony Pictures Releasing

Той е тук - дългоочакваният постер към новия филм на Тарнтино, който се очаква да бъде гениален не само заради режисьора, но и заради главните действащи лица, а именно Брад Пит и Леонардо ди Каприо. Кой би отказал да гледа как тези двама мъже си поделят екранно време? Едва ли има такъв човек.

В профила си в Instagram носителят на "Оскар“ Леонардо ди Каприо публикува постера на лентата "Имало едно време в Холивуд", която се очаква да излезе по екраните през това лятото, а коментарите не закъсняха.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hollywood. 1969. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Мнозина се зарадваха на гледката на тези двама симпатяги, застанали един до друг на фона на надписа Hollywood, други не скриха разочарованието си от лошата работа на фотошоп по постера, а трети искрено се забавляваха на начина, по който са застанали двамата герои и дори сравниха снимката с постера на култовата романтична комедия "Как да разкараш гаджето за 10 дни".

Историята се развива през 1969 година в Лос Анджелис. ДиКаприо е в ролята на Рик Далтън – бивша звезда от уестърн сериал. Пит е в ролята на неговия дубльор Клиф Буут. И двамата се борят да оцелеят в един променен холивудски свят, който им е трудно да познаят. Съседка на Рик е Шарън Тейт (изиграна от Марго Роби), която се превръща в най-известната жертва на Чарлс Менсън.

Днес излезе и първият тийзър трейлър на "Имало едно време в Холивуд", който ни запознава по-отблизо с героите на Леонардо и Брад. 

Във филма, който излиза този юли, ще видим още Ал Пачино, Брус Дърн, Дакота Фанинг, Емил Хърш, Деймиън Люис, Майкъл Мадсън, Лена Дънам, Кърт Ръсел и покойния Люк Пери.

Припомнете си ТУК любовния живот на Брад Пит през годините >>>

Припомнете си най-добрите мисли на Лео ди Каприо ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти