Доктор Хаус напуска киното

Хю Лори
Снимка: Getty/Images

Хю Лори, спечелил световна известност с ролята си на д-р Хаус в едноименния сериал, замразява за неопределено време актьорската си кариера.

В последно време актьорът се изявява като изпълнител на блус. Очевидно това му харесва и сега той е решил да се посвети изцяло на музикалната си кариера.

До момента Лори има издадени два албума, като последният "Didn`t it rain" ("Не валя ли?") се разпродаде в едномилионен тираж.

"Нищо не може да се сравни като усещане с концерта на живо. Не зарязвам окончателно актьорската си кариера, но мисля за известно време да се отдам изцяло на музиката.

Обичам блус - и да слушам, и да го изпълнявам. Неизразимо радостен съм, че и публиката харесва моите изпълнения", коментира британецът.

"Най-новият ми проект е свързан с Втори канал на ВВС, по който ежедневно ще изпълняваме блус с моята банда Copper Bottom ("Дъното на казана").

Ще представяме парчета на световни музиканти, оказали върху мен най-силно влияние, както и наши композиции", разкрива д-р Хаус, за когото малцина знаят, че навремето си е изкарвал хляба като пианист.

"Моето щастливо число е "6". Затова смятам да запиша общо 6 албума, след което да се откажа и отново се върна към киното", казва Лори, който обаче ще замрази актьорската си кариера едва след януари 2014 г.

Тогава са снимките на научно-фантастичния филм "Tomorrowland" ("Утрешната Земя"), в който британецът играе главната роля. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти