Део и Мариана: „Всеки има право на свой собствен рай“

Деян Славчев – Део и неговата съпруга Мариана застанаха този уикенд пред Деси Банова-Плевнелиева, за да разкрият съкровени моменти от живота си, спомени за наркотици и много болка, но и любов, която може да победи всичко.

Всичко започва преди години от участие на Део във варненското заведение, където Мариана работи. Вече настоящият ѝ съпруг признава, че когато я вижда за първи път, „времето спира“. Още същата вечер събира смелост и решава да я покани да участва в негов клип. 

Красавицата от нигерийски произход споделя, че тя е човекът, който по-често поема инициативата в по-важните моменти.

В началото на връзката им известността на Део не я притеснява, тъй като заради екзотичната си външност вече е свикнала да бъде обект на внимание и интерес.

„От малка не се интересувам кой какъв е. Нито съм се интересувала какъв е животът му, нито какви връзки е имал, какво е правил и т.н.“

Сблъсква се с медийния интерес и миналото на Део едва когато заживяват заедно.

Днес те са горди и щастливи родители на две прекрасни момченца – Борислав и Теодора. От тях се научават да са по-търпеливи и че няма универсална формула за правилно отглеждане на деца.  

Семейната идилия на Део и Мариана

И до днес Део не се притеснява да говори за своето минало и тежките зависимости, с които успява да се пребори.

„Всеки има право на свой собствен рай, свое щастие, което да си намира по негов път. Не искам да назидавам никого.“

Капката, която прелива чашата и го мотивира да потърси помощ, е неприятна случка, която вади на повърхността „най-черното и демоничното“ в него.

„Има страхотни вдъхновяващи неща, които могат да се случват на един човек, трябваше просто да се измъкна от това чудо. Пък и защо да причинявам болка и страдание на човека до мен?“

Решава да се отдаде на разходки в планината, където търси бягство и се отдава на равносметка и уединение. Съдбата започва да му помага едва когато самият той започва да се грижи по-добре за себе си.

И до ден днешен е категоричен, че това за него е бил единственият верен път и връщане назад няма.

„Направих неща, които не съм си мислех, че могат да ми се случат. Да построим къща, да имаме две деца, да се оженим, да поема отговорности...“

Целия разговор гледайте във видеото горе. 

Трогателните съвети на едно дете към неговите родители

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти