Дария Симеонова от "Откраднат живот" очаква първото си дете!

Дария Симеонова от "Откраднат живот" очаква първото си дете!
Снимка: netinfo

Актрисата Дария Симеонова е бременна с първото си дете. 

"Имам една важна житейска задача за известно време", съобщи актрисата Дария Симеонова в Дома на киното, където с екипа на "Откраднат живот” и фенове гледаха последния епизод от пети сезон на най-успешния български медицински сериал. От думите ѝ стана ясно, че задачата е радостна, защото е бременна и с нетърпение очаква появата на своето дете. 

Вчера в Дом на киното, пред многобройни фенове на "Откраднат живот", беше прожектиран финалния за сезона двоен епизод на сериала.

Дария бе облечена в широка рокля в светъл цвят, под която се виждаше порасналото ѝ коремче.

На въпрос на почитател дали ще видим Наталия и Калин (в ролите Дария Симеонова и Димо Алексиев) в следващите епизоди на сериала, актрисата отговори, че сега ѝ предстои по-важна житейска задача.

 

Време за равносметка... Две години и половина. Купища емоции и нови приятели. Смяхме се много. Плаках много. Много изгубих. Толкова много намерих и научих. Пораснах... и буквално, и преносно :) Благодаря за всяка прегръдка, шамар, трудност, дума, разговор и среща! <3 Снимки: ако не се сещате сами... Krasena Angelova's Photography

Публикувахте от Daria Simeonova/Дария Симеонова в 27 май 2018 г.

Дария Симеонова се сгоди за половинката си в началото на годината, след като получи романтично предложение за брак на екзотичен плаж в Нова Зеландия.

"Бях изключително изненадана от предложението. По принцип съм по-скоро свободолюбива и наистина не подозирах, но беше страхотна изненада", разказа през март Дария в предаването "На кафе". 

5 сезон на най-успешния медицински сериал у нас "Откраднат живот" завърши под бурните аплодисменти на публиката, които на живо гледаха края в Дом на киното.

Добрата новина за почитателите на продукцията е, че на есен ще има още един 6-ти сезон.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти