Дамата на 72 в черно: Хелън Мирън - непоколебима пред британския Vogue

Дамата на 72 в черно: Хелън Мирън - непоколебима пред британския Vogue
Снимка: netinfo

След 50-годишна ярка кариера в светлините на прожекторите талантливата британска актриса Хелън Мирън дава непоколебимо и откровено интервю за новия мартенски брой на модната библия Vogue UK, за да говори открито за Холивуд, мъжете, жените и секс скандалите, които обладаха шоубизнеса в Щатите през последните месеци.

За обвиненията в сексуални посегателства от страна на продуцента Харви Уайнстийн Мирън споделя, че никога не е подозирала, че той е такъв човек и е била шокирана, когато е научила за действията му към десетки нейни колежки от актьорската гилдия.

"Мислите ли, че Барак Обама би пратил дъщеря си на стажантска програма при Харви, ако знаеше за какво става въпрос генерално? Кой можеше да предположи...Вероятно всичко това е ставало зад затворени врати и жертвите са си мислели, че са единствените. Самите те не са вярвали, че има и още много други като тях. Навярно това ги е подтикнало да запазят тишина по този въпрос в продължение на години."

Ветеранът на Холивуд говори и за това дали винаги мъжете са били по-облагодетелствани от кариерата си във филмовата индустрия за сметка на нежния пол и за това дали самата тя някога е била обект на сексуално посегателство над себе си:

"Приемахме го като норма. Всъщност винаги съм мислела, че това правят мъжете, че така се държат. Да, чувствала съм се като парче месо, когато бях по-млада, като жена без никаква стойност. Случваше се често, навсякъде. Обвинявах себе си.Вярвах, че аз съм допуснала да се случи, че вината е изцяло моя..."

Какво още разкрива 72-годишната актриса пред Vogue, ще ви разкажем, когато броят вече е на щандовете за списания.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти