Дали тази актриса ще бъде новата жена до Брад Пит?

След като се раздели с Анджелина Джоли, Брад Пит отново влезе в списъка с най-желаните ергени.

Въпреки че феновете на Дженифър Анистън се надяват тя да се събере с актьора, имайки предвид новината, че се развежда, на хоризонта се появи нова звезда - актрисата Тифани Хадиш.

В нощта на наградите "Оскар" зад кулисите комедиантката призна пред Кели Рипа, че с Брад Пит са се разбрали да бъдат заедно през 2019 г., ако все още са свободни. Уговорката е станала в асансьора, където двамата са се засекли.

"Тъкмо срещнах Брад в асансьора. Каза ми, че ако след година и двамата сме необвързани, ще го направим. Знаете какво означава това. Но той има седем деца. Не знам дали ще мога да бъда с мъж, който има толкова деца", сподели актрисата.

Коментарът на Хадиш стана повод за шеги, а в чуждестранните медии Бранджелина бе заместена с Брафани (Braffany).

В нощта на "Оскар"-ите Тифани Хадиш бе на сцената заедно с колежката си Мая Рудолф, за да връчат наградата за най-добър късометражен филм. Освен с атрактивното си присъствие на сцената (двете държаха обувките си в ръка, а Хадиш беше по пантофи) комедиантката грабна вниманието и с тоалета си.

тифани хадиш
Снимка: Getty/Gulliver

Тифани се появи с рокля на Александър Маккуин за 4 хил. долара, която облича за трети път. Явно актрисата е пестелива или просто много харесва роклята си.

Брад Пит, който всъщност е баща на шест деца, се раздели с Анджелина Джоли през септември 2016 г. Оттогава медиите спрягаха името му с различни жени, но официално той не е обявявал връзка с никоя от тях.

Искаш по-плътни устни? Виж какво ти препоръчва Edna.bg този месец и опитай!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти