"Да свалиш Уолстрийт" или защо ще видим Джей Ло на пилон

"Да свалиш Уолстрийт" е вдъхновен от истински събития, описани от известната американска разследваща журналистка Джесика Преслър в сп. New York.

Филмът следва група стриптийзьорки, които решават да свалят и измамят множество свои заможни клиенти, работещи на Уолстрийт.

Първоначално планът им успява, защото кой богаташ би се оплакал, че е бил лишен от хиляди долари, докато е плащал за стриптийзьорки, и скоро жените се отдават на охолен живот и празненства, но не за дълго.  

да свалиш уолстрийт
Снимка: Forum Film

Режисьор и сценарист на "Да свалиш Уолстрийт" е Лорийн Скафария (The Meddler), а звездния актьорски състава включва любимата на поколения фенове Дженифър Лопез, Констанс Ву, суперзвездата Карди Би, Джулия Стайлс, актрисата и певица Кики Палмър, Лили Райнхарт и хип-хоп сензацията Lizzo

Едно от най-големите предизвикателства пред актрисите в лентата е именно танцът на пилон. Констанс Ву разказва, че никога в живота си не е изпитвала подобна мускулна треска. Дори дългогодишната танцьорка с разнообразен опит на сцена Джей Ло споделя, че това е едно от най-трудните неща, които е правила.

да свалиш уолстрийт
Снимка: Forum Film

„Тренирах почти шест месеца. Носех си преносим пилон във всеки град, за да не пропускам тренировка. Използвах мускули, за които не се бях сещала преди това“, споделя тя.

За обучението на момичетата във филма се грижи Джоана Сапаки – бивш изпълнител и акробат от трупата на Cirque de Soleil. 

Дженифър Лопес, която влиза в ролята на Рамона и на продуцент на филма, споделя, че това, което я привлича към проекта е, че „Да свалиш Уолстрийт” е за „алчност, власт и американската мечта; за редното и нередното; за това, колко далеч си готов да стигнеш, преследвайки мечтите си”.

да свалиш уолстрийт
Снимка: Forum Film

“Показваме един свят, който ни е добре познат от киното и телевизията, но от различна гледна точка – тази на танцьорките“, описва проекта си сценаристката и режисьор на филма Лорийн Скафария. „Епична кръстоска между криминална драма, стриптийз филм и изследване на икономическата катастрофа, която промени живота на толкова много хора.

Операция "Да свалиш Уолстрийт" започва на 13 септември!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти