Да хванеш дядо Чарлз за нослето: малкият принц Луи вече прави бели

Да хванеш дядо Чарлз за нослето: малкият принц Луи вече прави бели
Снимка: netinfo

Принц Чарлз отпразнува 70-тия си юбилей миналата седмица, но празненствата за почитателите на кралското семейство продължават, след като от Двореца разпространиха още няколко умилителни и редки кадъра на кралската фамилия.

В една от снимките, където отново са се събрали всички, малкия принц Луи закачливо се опитва да хване дядо си за носа, а останалите изглежда искрено се забавляват на пакостите на най-малкия член на кралското семейство.

Другият кадър е сладка и много лична снимка, на която Чарлз държи Луи в ръце и двамата се смеят.

Бъдещият монарх на Великобритания не е сред най-популярните и обичани членове на кралското семейство, но снимките по случай рождения му ден, умилиха всички. На портрети, пуснати преди няколко дни, видяхме събрани на едно място съпругата му Камила, Кейт, Уилям и трите им деца, както и бременната Меган и принц Хари.

Новите, невиждани до сега снимки, са специално публикувано от The Sunday Times в чест на принц Чарлз и неговия юбилей. От корицата на изданието ни се усмихват щастливо принцът и най-новото му внуче.

Чарлз със сигурност очаква с нетърпение появата на своя четвърти внук, с който ще го дари Меган Маркъл, която трябва да роди през пролетта на 2019-та година.

Вижте ТУК най-откачените теории за това интересно кралско семейство >>>

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти