Да бъдеш Фреди и да намериш своята Мери: Рами Малек и партньорката му от „Бохемска рапсодия“ потвърдиха връзката си

Рами Малек Люси Бойнтън
Снимка: Getty

Освен че му донесе „Златен глобус“, ролята на Фреди Меркюри в „Бохемска рапсодия“ срещна актьора Рами Малек с любовта в лицето на колежката му Люси Бойнтън.

В биографичния филм тя играе голямата любов и муза на вокалиста на Queen – Мери Остин (повече за нея може да прочетете ТУК). Двамата се запознават на снимачната площадка на „Бохемска рапсодия“, а слуховете, че са влюбени, започнаха още през април миналата година. Тогава източник на изданието “Us Weekly” заяви, че Рами Малек доста често я посещава в Лондон.

Рами Малек Люси Бойнтън
Снимка: Getty

През август папараците успяха да уловят целувка между двамата, но едва преди броени дни актьорът потвърди отношенията им в своя реч. На 3 януари Рами Малек спечели наградата за Изгряваща звезда от Международния филмов фестивал в Палм Спрингс, а от сцената каза:

„Благодаря ти, Люси Бойнтън. Ти си мой съюзник, довереник и моя любов. Много ти благодаря.“

Рами Малек Люси Бойнтън
Снимка: Getty

Бойнтън е родена в САЩ, както и Малек, но израства в Лондон. Актрисата, която през янаури ще навърши 25 г., има участия в продукции като „Убийство в Ориент експрес“, „Синг Стрийт“, „Никога не ме оставяй“ и редица сериали. Влюбените имат 13 години разлика във възрастта, за която обаче не бихме предположили от снимките им заедно.

Рами Малек Люси Бойнтън
Снимка: Getty

Във вечерта на наградите „Златен глобус“ двамата не криеха чувствата си, а ние само можем да стискаме палци Люси Бойнтън да се окаже най-важното злато в ръцете на Рами Малек.

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти