Бруталният монолог на Дженифър Анистън, който всяка жена трябва да прочете

Дженифър Анистън
Снимка: Getty

Ако все още не сте гледали новия сериал, в който Дженифър Анистън участва - направете го. The Morning Show е като рядък скъпоценен камък сред телевизионните сериали, а за ролята си в него Дженифър получи награда от Гилдията на филмовите актьори.

Интернет беше взривен от една определена сцена, в която героинята на Дженифър Анистън се развихря в монолог, който е толкова истиснки, че трогва всяка жена и най-вече всяка майка по света.

Всичко започва с дъщерята тийнейджър на героинята на Анистън, която  не е доволна, че майка ѝ и баща ѝ се развеждат и завършва с емоционалния монолог на Дженифър, който звучи така:

"Майната ти, хлапе! Майната ти! Как смееш? След всичко, което съм направил за теб и всичко, което съм ти дала. Дадох ти живота си. Любовта си. Тялото си. По дяволите, счупих си вагината заради голямата ти глава. И трябваше да ме зашият оперативно. Не знаеше това, нали? Аз съм човешко същество, Лизи и знаеш ли какво? Искам да съм щастлива, заслужавам да съм щастлива, а не да търпя баща ти да ми говори сякаш съм 5-годишно дете. Не смей да ми се сърдиш, защото имам кариера, госпожичке! Да, скъсах си задника от работа, за да постигна всичко това. И го исках. Исках да бъда значима, исках да оставя следа в този свят. Не знаех, че това е престъпление!

Това определено е доста просветляващ монолог, който е добре да бъде прочетен от всяка майка и от всяка дъщеря. Нека се замислим колко много ни дават и колко много жертват за нас нашите майки. И най-вече да осъзнаем, че те първо са хора със своите желания, стремежи и мечти и след това са майки.

И все пак истината си остава една - ще разберем родителите ни напълно, едва когато ние самите станем родители.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти