Брад Пит споделя за проблемите си с алкохола и защо се отказва от актьорството

Брад Пит
Снимка: Getty

Тази година Брад Пит отново се завръща на голям екран, и то с две главни роли – в 9-ия филм на Куентин Тарантино „Имало едно време в Холивуд“, който вече е по кината, и космическата одисея „Към звездите“, която излиза през септември. Но изглежда, че това удовлетворение не идва без лична битка, за която той признава пред изданието “The New York Times”.

55-годишният актьор признава, че след възстановяване и участие в група на Анонимните алкохолици вече е трезвен.

Разводът му с Анджелина Джоли след 11-годишна връзка и 6 деца, обявен през 2016 г., беше изненада за мнозина. По това време се говореше, че катализатор за раздялата е проблемите на Брад Пит с алкохола.

„Бях довел нещата достатъчно далеч, затова се отказах от правото си да пия“, споделя актьорът. Когато Джоли подава молба за развод, Пит посещава Анонимни алкохолици в продължение на година и половина, а това се оказва от голяма помощ за възстановяването на Брад.

Брад Пит
Снимка: Getty

„Всички мъже, които седяха наоколо бяха отворени и искрени по начин, който не бях чувал досега“, разказва той пред “The New York Times”. „За мен това беше безопасно място, където не те осъждат строго, затова не съдиш и себе си строго“, и допълва: „Беше наистина освобождаващо да покажеш грозната си страна.“

След година и половина обсъждане на проблемите си в група, Брад Пит се чувства по-добре, но въпреки това смята да се оттегли постепенно от актьорската работа. Той признава, че я вижда повече като „игра за по-млади“ и е повече запален да продуцира, отчасти защото то означава, „че няма нужда да ставаш рано и слагаш грим“.

Брад Пит
Снимка: Getty

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти