Бивша срещу настояща: Джеси Джей избухна с емоционално послание към Джена Дюан

джеси джей джена дюан
Снимка: Getty/Gulliver

Преди няколко седмици стана ясно, че сексапилният Чанинг Тейтъм и продължил напред след раздялата със съпругата си Джена и вече се среща с певицата Джеси Джей. Социалните мрежи избухнаха съвсем, след като двамата направиха връзката си официална с пост в Instagram.

И така започна цялата драма - фенове на Джена започнаха да сравняват Джеси Джей с актрисата, а злобните коментари не закъсняха. Мнозина твърдяха, че Чанинг е избрал двойница на съпругата си за нейна заместничка, а други нападнаха Джеси и твърдяха, че е разделила едно прекрасно семейство, което е било заедно от 9 години.

Певицата реши, че този път няма да замълчи пред хилядите нападки и сравнения между нея и бившата съпруга на Чанинг и изригна с доста емоционално и лично послание в социалните мрежи, което самата Джена Дюан подкрепи с коментар.

Ето какво написа певицата:

Рядко ми се случва да видя името си замесено в някаква онлайн драма и още по-рядко коментирам, но този път реших да не мълча, защото имам да кажа нещо хубаво и позитивно.

През последните седмици името ми заставаше постоянно до това на една друга красива и успяла жена, а хората сравняваха коя от двете ни е по-хубава и по-добра, сякаш сме някакви вещи. Опитвах се да намеря нещо положително в цялата история и в начина, по който всички тези статии бяха написани, но така и не успях.

Такива истории не вдъхновяват жените да се подкрепят една друга, такива истории ни подтикват да се разкъсваме на парчета и да се мразим. Толкова съм разочарована и засрамена от факта, че името ми е замесено в подобна история. Не мога да застана зад такова нещо.

Прекарах огромна част от детството си, опитвайки се да се харесам такава, каквато съм. И знам, че много други момичета са имали и все още имат същия проблем. Ето защо чрез песните и кариерата ми, винаги съм се опитвала да накарам жените да се почувстват красиви и достатъчно добри. Светът има нужда от това!

Аз съм жена, която подкрепя ВСИЧКИ останали жени. Аз съм жена, която обича останалите жени и няма да стоя тихо, докато медиите карат момичетата да се сравняват с някой друг постоянно. Или да избират коя е по-красива.

Бъдете внимателни с думите си. Бъдете добри. Нямате представа какво може да причините някому. Жените сме силни същества, но представете си колко могъщи можем да станем, ако се обединим.

Макар името на Джена да не е споменато никъде в обръщението на Джеси, е ясно, че става въпрос за полемиката около тях двете и актрисата реши също да се включи в защита на певицата и написа следното:

Амин, Джеси! Да! Жените трябва да се подкрепят. Няма нужда да сме негативни. Нека живеем в свят, в който се подкрепяме една друга и си помагаме. Както съм казвала и преди, нека бъдем позитивни. Респект за теб!

Изглежда сякаш между двете дами няма никаква вражда и не би трябвало хората да се вглеждат толкова във факта, че и двете имат къса кестенява коса и се е случило да имат връзка с един и същи мъж. Щом те могат да се разберат, всички останали също би трябвало да се успокоят.

Вижте ТУК още снимки на сексапилната Джена Дюан >>>

И още снимки ТУК на невероятната Джеси Джей >>>

Прочетете още:

Новата любима на Чанинг Тейтъм - Джеси Джей: "Никога няма да мога да имам деца"

Джена Дюан направи най-освобождаващото нещо в живота си (след раздялата с Чанинг Тейтъм)

Любовта трае 9 години за Чанинг Тейтъм: актьорът и съпругата му се развеждат

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти