Битката за любовта или красивата история на Елън Дедженеръс и Порша де Роси

елън
Снимка: Getty/Gulliver

Водещата Елън Дедженеръс и актрисата Порша де Роси са може би най-известното еднополово семейство в нашето съвремие. Двете са женени от 10 години, но нещата между тях не винаги са били толкова прости и лесни.

Още при първата си среща, двете жени усещат някаква силна връзка помежду си, а по време на първото си интервю след сватбата, Порша споделя пред Опра Уинфри, че за нея е било любов от пръв поглед.

 

Dory and me #FindingDory

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi) on

Още тогава знаех, че Елън е човекът за мен, още от момента, в който погледите ни се срещнаха, бях сигурна, но ми отне цели 3 години, за да й призная чувствата си. Тогава се снимах в сериала "Али Макбийл" и никой нямаше представа, че харесвам жени. Не бях разкрила пред никой сексуалната си ориентация и се страхувах, че истината може да ми коства работата.

Няколко години по-късно Порша осъзнава, че наистина е влюбена в Елън по време на обща фотосесия. 

 

Happy Valentine's Day❤️

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi) on

Влязох в стаята, за да я поздравя и изведнъж ме заля най-странното усещане на света, сякаш стрела мина право през сърцето ми. Коленете ми омекнаха, не познавах това усещане. След това ми отне още около 10 месеца, за да събера смелост и да направя нещо по въпроса.

Двете започват да се срещат през 2004г. и се женят през 2008г., когато съдът в Калофорния постановява, че браковете между хора от един и същи пол вече са легални.

В началото Елън искала да изненада Порша с церемония по време на парти за рождените им дни (и двете са родени в края на януари), но плановете се променили, когато станало ясно, че могат да се венчаят законно. Малко след това Порша се появи на светско събитие с огромен диамантен годежен пръстен.

 

8/16/08

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi) on

И за двете е било важно да се оженят, защото виждат брака като сериозна институция, като символ на стабилност и сигурност. И така на 16 август, 2008г. двете сключват брак пред погледа на само 19 свои роднини и приятели в дома им в Лос Анджелис.

В свое интервю Елън споделя, че ще бъде вечно благодарна за любовта, която имат с Порша. 

Винаги ще бъда благодарна, че я срещнах, защото не всеки успява да познае истинската любов. Не всеки има късмета да срещне най-добрия си приятел и спътник в живота.

 

@PortiadeRossi and I got married 9 years ago today. Being her wife is the greatest thing I am.

A post shared by Ellen (@theellenshow) on

Порша също е споделяла в свои интервюта каква късметлийка се чувства:

Вечер си лягам и благодаря на съдбата, че ми е изпратила Елън. Напълно щастлива съм и съм доволна от живота си. Искам да остана с нея завинаги, знам, че и тя иска същото и е прекрасно.

Но не всичко е било лесно за двете жени. Като тийнейджър Елън е била сексуално малтретирана от доведения си баща, а по-късно е била тормозена в училище и е трябвало да се бори с тежка депресия. Порша де Роси пък се е борила с хранително разстройство през голяма част от живота си. И двете признават, че са успели да се справят с проблемите си, когато са се влюбили една в друга.

Двете са взели и едно друго важно решение в живота си - не искат да имат деца. Те споделят, че просто не са такъв тип хора и смятат, че не биха се справили с отглеждането на дете, а предпочитат само собствената си компания. Все пак имат много домашни любимци, на които даряват от обичта си.

 

Trying to meditate

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi) on

А каква всъщност е тайната на успешния им брак?

Порша споделя, че те са най-добри приятелки, говорят си за всичко, споделят си всичко и имат огромно уважение една към друга.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти