Дейвид Бекъм - изцяло посветен на семейството

Дейвид и семейството му остават в САЩ
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Дейвид Бекъм е подписал нов двугодишен договор с футболния клуб LA Galaxy с единствената цел да остане в САЩ, каквото било желанието на съпругата му Виктория.

Футболистът споделил, че когато си женен и имаш деца приоритетите ти са различни и трябва да се съобразяваш със семейството си. Децата и жена му вече били свикнали да живеят в Лос Анджелис и затова той отказал предложенията от други футболни клубове и приел това от LA Galaxy.

"Имаме три невероятни момчета и малко момиченце, за което трябва да се грижим, така че вниманието ни е насочено изцяло върху тях.", сподели Бекъм и допълни, че преди, когато с Виктория не са били женени, е имал много повече свобода и на двамата им е било много по-лесно да се съобразяваш единствено с кариерите си. Сега обаче нещата са различни и децата заемат цялото им внимание и грижи.

Бекъм споделя още, че фамилията вече се е адаптирала към американския начин на живот и САЩ е мястото, където всички се чувстват щастливи.

Дейвид се пошегувал, че му е финансово изгодно да подпише договор с LA Galaxy, тъй като дизайнерските дрешки на малката Харпър никак не са евтини.

Той разкрил, че много горд и щастлив от факта, че е татко на малко момиченце.

"Всичко в нея е женствено - начинът, по който се движи, яде, смее... А най-хубавото е, че си има трима братя и баща, които да се грижат за нея."

Единствената сянка върху щастливия живот на семейство Бекъм е хвърлена от скандала с родената в Босна проститутка Ники, която през 2010 г. заяви, че Дейвид й е платил 10 000 долара, за да прави секс с нея.

На делото за клевета, което Бекъм заведе срещу госпожицата и списанието, публикувало историята, съдията реши, че статията не е била с обиден и клеветнически характер към Дейвид и е била от обществен интерес, и че за клевета не може да се говори.

Така искът на стойност 25 млн. долара за морални щети нанесени на Дейвид от Ники беше отхвърлен. Съпругът на Виктория обаче, е решил, че ще обжалва решението на съда на по-висока истанция.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти