Анджелина Джоли ловко отговори на въпрос за новата си предполагаема връзка и отново се появи с децата

Анджелина Джоли продължава да блести покрай промотирането на новия си филм „Вечните“, следвана плътно от своите деца.

По-рано тази седмица 46-годишната актриса се появи на Филмовия фестивал в Рим в компанията на Шайло и Захара, носейки сребриста рокля на Atelier Versace, която я караше да изглежда като истинска богиня. Припомнете си цялата история тук ► Вечна и ослепителна: Анджелина Джоли зашемети в компанията на децата си в Рим.

Анджелина Джоли, Шайло и Захара на премиерата на „Вечните“ в Рим

Звездата позира пред пресата на следващия ден, облечена с малка черна рокля Dolce&Gabbana по тялото, съчетана със сандали в същия цвят. За да се насладите и на тази визия от италианската столица, влезте в галерията тук:

Анджелина Джоли с малка черна рокля в Рим

В сряда вечер се състоя и лондонската премиера на филма, за която Анджелина отново събра пет от децата си. Трите момичета бяха заложили на рокли - Шайло на такава с принт в черно и бяло, Захара изпъкваше в жълта мини рокля, а Вивиен облече широк бял модел. 20-годишният Пакс изглеждаше зрял със сиво сако и тъмни цветове, каквито заблязваме и при Нокс, който носеше и тениска на KISS.

Анджелина Джоли и децата ѝ в Лондон

Начело бе Джоли с елегантна обемна рокля на Valentino в черно и бяло. Вижте я в галерията тук:

Анджелина Джоли сияе на премиерата на „Вечните“ в Лондон

Освен че многото интервюта на актрисата напоследък се въртят около филма „Вечните“ на Marvel, журналист от изданието E! не се сдържа да повдигне въпроса за отношенията ѝ с изпълнителя The Weeknd, с когото бяха забелязани на вечеря два пъти през последните месеци.

Въпреки твърденията, че музикантът с рождено име Абел Тесфайе се опитва да пробие във филмовия бизнес и дори има главна роля в предстоящия сериал на HBO “The Idol”, срещите с Джоли неизбежно породиха спекулации за романтична връзка.

„Трябва да знам, понеже твоите деца, Анджелина, са на възраст, на която имат мнения“, започна темата водещият Джъстин Силвестър. „Бяха ли по-развълнувани от това, че си във „Вечните“, или че сте приятели с The Weeknd?“

„Те се вълнуват много за филма, ако това ме питате“, отговори с усмивка Анджелина. „Много са развълнувани от този филм.“

Изглежда, че актрисата е от хората, които знаят как да обезвреждат въпроси за личния си живот, ако не желаят да коментират, а това ни напомня и за този случай с Дженифър Лопес отпреди няколко месеца: Ето какво става, когато някой зададе въпрос на Дженифър Лопес за Бен Афлек

И докато Бенифър вече красноречиво заявиха връзката си с публични появи, все още предстои да разберем докъде стигат отношенията на Анджелина и Абел.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти