Актьорът Джеф Бриджис с нов филм

Джеф Бриджис като шериф Рой Пълсифър в последния си филм РПУ "Оня свят"
Снимка: forumfilm.bg

Американският актьор Джес Бриджис (63 г.) споделя, че е бил заинтригуван от "тънкия психологизъм" в характера на своя най-нов образ като шериф Рой Пълсифър в екшън-комедията РПУ "Оня свят", която тръгва на 3D формат от 9 август по кината у нас.

"Хвърлих името си в шапката и за мой късмет получих ролята. Искрено се забавлявах с нея. Докато работя, извличам вдъхновение от всичко около мен – от начина, по който някой седи на стол, до книгата, която чета", разкрива Бриджис, имащ шест номинации за "Оскар", като през 2010 г. печели най-престижното киноотличие за ролята си на залязващ кънтри музикант в драмата "Crazy Heart".

В РПУ "Оня свят" участват още Райън Рейнолдс (36 г.) и Кевин Бейкън (55 г.). Всъщност Бриджис и Рейнолдс играят две ченгета, пратени от агенцията от отвъдното "Почивай в мир", да защитят света ни от все по-унищожителните създания, които отказват мирно и кротко да преминат в отвъдното.

"Райън е очарователен. Той постига целите си и умее да сглоби цялото, а това е своеобразен талант. Съчетаваме се на много нива. Актьорството има за задача да създаде илюзия, но ако съществуват приятелски отношения извън снимачната площадка, добре е те да се пренесат и в работата", допълва Джеф Бриджис.

Лентата РПУ "Оня свят" е режисирана от Робърт Швентке, който е отговорен и за продукции като "Бесни страшни пенсии" (2010 г.) и "Летателен план" (2005 г.).

* Вижте и какво се случва зад кулисите на филма РПУ "Оня свят".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти