8 пъти, в които звездите показаха, че не са идеални и не се срамуват от това

колаж рияна шакира мадона
Снимка: Getty

Елизабет Астарджиева

Истината е, че на този свят идеални хора няма. Докато някои дават всичко от себе си да прикрият недостатъците си, то най-известните и обичани звезди ги показват с гордост и по този начин опитват да кажат на аудиторията, че трябва да се обичаме и приемаме такива, каквито сме. 

В тази статия ще ви разкажем за звездите, които гордо показват недостатъците си:  

Дженифър Анистън е истински фен на спорта. Часовете ежедневни тренировки са се превърнали в ежедневна рутина за актрисата, но все пак възрастта си казва думата и колкото и да напомпва корема красавицата, той е там и се забелязва. Това обаче не пречи на Дженифър да облича секси кожени рокли и дори да се фука в тях. Все пак дългите ѝ красиви крака също не остават незабелязани.  

дженифър анистън
Снимка: Getty

Мадона е жена, която е посветила по-голямата част от живота си на спорта. Звездата обаче много се страхува от старостта и не иска да се примири с нея. Тя полага големи усилия, експериментира с процедури, непрекъснато сменя лични треньори и опитва различни диети. За жалост спортът не винаги води до желаните резултати, като при Мадона случаят е, че може би малко се е престарала. Нейните почитатели коментират, че в момента ръцете ѝ изглеждат твърде напомпани. За дивата обаче те са особена гордост и тя ги показва с удоволствие, избирайки отворени тоалети. 

мадона
Снимка: Getty

Знаете ли, че Сара Джесика Паркър веднъж спечели титлата „най-непривлекателна жена на годината“ на мъжкото списание Maxim Magazine? Актрисата бе силно обидена, а феновете й обещаха да потърсят сметка на виновника. Недоброжелателите ѝ се подиграваха, сочейки с пръст кривите ѝ крака с изпъкнали вени, но това не попречи на Паркър да се превърне в икона на красотата и модата.  

Сара Джесика Паркър
Снимка: Getty

Риана непрестанно си играе със собственото си тегло. Ту качва килограми, ту сваля. Изглежда на певицата в действителност ѝ харесва да е пълничка. При напълняване се сдобива с големи гърди, които гордо демонстрира чрез избора на рокли с дълбоки деколтета. Тя по никакъв начин не отразява подигравателните коментари по адрес на бедрата ѝ, защото няма комплекси за тях.  

Риана
Снимка: Getty

Кийра Найтли многократно се е шегувала с малките си гърди и много пъти се е оплаквала от дизайнерите на костюмите на филма „Карибски пирати“. Тъй като формите на амбициозната актриса не са достатъчно извити, я принуждавали да носи корсет, който визуално да добавя обем в деколтето.  

Кийра Найтли
Снимка: Getty

Ашли Греъм може да се нарече най-искрената звезда. След перфектните бляскави фотосесии тя публикува в социалните мрежи как стоят нещата в действителност. Там може да се видят целулита и неравностите на известния plus size модел, които не са скрити с ретуш. Звездата казва, че няма от какво да се срамува, защото това си е тя. Тя цели да мотивира феновете си да обичат себе си. 

Знаехте ли, че гласовитата Шакира е висока едва 150 сантиметра? Дребничката певица обожава полите, въпреки малко късите си крачета. Обикновено тя се опитва да ги удължи визуално с високи токчета, но понякога решава да не се подчинява на правилата. В някои случаи певицата съчетава мини рокли с ботуши до коляното, което създава визуалното впечатление за по-къси крака.

Шакира
Снимка: Getty
 

Докато мнозина обсъждат променената фигура на Хилари Дъф след раждането, певицата направи и публикува снимка на... собствения си целулит! Чрез тази публикация тя цели да покаже, че несъвършенствата по кожата са нещо напълно естествено и вместо да се притесняваме от тях, е правилно да ги приемаме.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти