69-годишният Ричард Гиър и 35-годишната му съпруга очакват бебе

69-годишният Ричард Гиър и 35-годишната му съпруга очакват бебе
Снимка: netinfo

Ричард Гиър и съпругата му Алехандра Силва очакват дете.

69-годишният актьор се ожени за Алехандра преди 4 месеца. Сега двамата очакват първото си дете, но все още не е ясно дали то ще се роди в Испания или САЩ, пише испанският в. "А Бе Се".

Двойката има деца от предишни връзки - Ричард има син Хоумър от бившата си съпруга Кери Лоуъл, а Алехандра - 5-годишен син Алберто, когото нарича Албертино, от Говинд Фридланд.

Гиър сключи брак с 35-годишната бизнесдама на вдъхновена от индийските традиции церемония в Ню Йорк през април. Тогава той довери, че всяка сутрин се събужда с усмивка на уста, защото чувства, че е благословен, след като Алехандра е до него.

"Аз съм най-щастливият мъж в света - каза той. - Как би могло да е другояче? Женен съм за красива жена, която е умна, чувствена, ангажира се да помага на хората, а освен това е забавна, търпелива, умее да прощава и е отлична готвачка. Тя приготвя най-хубавите салати на планетата. Алехандра медитира, вегетарианка е и е добра майка. Тя е родена в Испания, родина на крале и кралици, на Сервантес и Бунюел."

Ричард Гиър и Алехандра Силва се срещат преди 4 години чрез техен общ приятел в Позитано, Италия, и веднага разбират, че са родени един за друг.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти