60-годишната Шарън Стоун разкри тайната на перфектната си фигура

60-годишната Шарън Стоун разкри тайната на перфектната си фигура
Снимка: netinfo

Актрисата Шарън Стоун, която преди дни отпразнува своя 60-ти юбилей, сподели тайната, на която дължи перфектно изваяното си тяло.

В интервю за "Ню Йорк Таймс" красавицата разкри, че красивите й форми се дължат предимно на редовното й движение и особено много - на тренировките й по пилатес.

"Тренирам често пилатес, имам си и машина у дома. Понякога ходя и до фитнеса, където си правя кръгова тренировка в зависимост от настроението ми. А понякога просто си пускам музика и танцувам, докато не припадна. Определено обаче не съм човек, който ще тича на пътеката, зяпайки към някоя стена", каза актрисата от "Първичен инстинкт".

Тонизираното тяло на Стоун е резултат и от режима й на хранене. Пред изданието тя споделя, че не се ограничава с нищо, но все пак избягва консумацията на преработени храни, кофеин и алкохол, както и глутен.

"Не ям никаква преработена храна и не пия кофеинови напитки. Рядко пия и алкохол или газирано. Но пък затова ям месо и черен шоколад. Когато ми харесва, добавям захар в чая си. Ям като обикновен човек - когато съм гладна", заяви тя.

Все пак актрисата настоява, че това, което я прави толкова зашеметяваща на екран, не е изящната й фигура, а "красотата вътре в нея".

"За мен истината е в истинската вътрешна красота. Необходимо е да следваш определена философия или начин на живот, или вяра, които да ти помагат да намираш баланса в себе си. За мен това е будизма - това е нещо, което те връща отново в центъра. Това е и ключът към вечната младост и красота - вътрешното усещане за форма и елегантност", допълни тя.

 

On the way to my birthday party.

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти