6 вдъхновяващи БГ Instagram мами, които трябва да следвате!

6 вдъхновяващи БГ Instagram мами, които трябва да следвате!
Снимка: netinfo

Вяра Иванова

Момичета, имаме новина! Instagram мацките отдавна не са това, което бяха. Те не са просто безгрижни и красиви момичета, които обикалят света и позират идеално с любимите си продукти. Те са много повече от перфектно лице и снимка с филтър - те са жени с професии, те са дами, които сами са изградили името си и не на последно място - те са майки на пълно работно време, които споделят открито какво е да бъдеш мама и как да се справиш с всички очаквания, които модерният свят има към една жена.

Ето защо днес реших да обърна внимание на мамите в Instagram, чиито интереси и занимания далеч не се изчерпват с майчинството, но те успяват да ни покажат колко успешно може да съчетаеш най-доброто от двата свята!

Представяме ви вдъхновяващите майки, които си заслужава да следвате в Instagram! Независимо дали самите вие имате деца или тази важна стъпка ви предстои. Гарантирано ще се забавлявате!

А преди това може да последвате и нас в Instagram на @ednabgofficial!

Антоанет Пепе (@antoinettepepe) - самата тя се определя като "майка, блогър и влогър", а ние смятаме, че е мама за пример. Антоанет има две супер сладки дечица (София и Сиена). Тя и съпругът ѝ Филип (който е датчанин), често ни допускат в забавното си ежедневие, а Антоанет не се страхува да говори открито за трудностите да бъдеш майка на две малки деца. Тя дори засне влог от раждането на втората си дъщеря и го пусна в интернет, за да окуражи всички бъдещи мами и да покаже, че няма нищо страшно в естественото раждане.

Радостина Ганева (@darostinta) - IT специалист, авантюрист, запален пътешественик, защитник на околната среда и не на последно място - майка на две страхотни момчета! Профилът на Радостина в Instagram e наслада за окото не само заради вълшебните снимки от нейните пътешествия (преди дни тя се завърна от Филипините), а и заради умилително-сладките сторита и снимки на двете ѝ момченца, които споделя. От приказки за лека нощ, през под с разпилени играчки, до бърсане на сълзи и сополи - тази мама ни показва реалността и е така освежаващо!

Денина Мартин (@deninamartin) - Тя спечели приза „Жена на годината“ в категория „Интернет“ в тазгодишната класация на списание GRAZIA. Може би я познавате и от множеството модни рекламни кампании, които снима. Определя себе си като моден блогър и любител пътешественик, а профилът ѝ в Instagram е същинско модно вдъхновение. Тя е и горда майка на страхотно момченце и показва, че майчинството е не само предизвикателство, но и много забавно приключение, което ни предизвиква ежедневно.

Лора Вълчева (@empurplebylori) - още една вдъхновяваща майка и блогър, която също може да се превърне в следващото ви модно вдъхновение, както и да ви даде ценни съвети за отглеждането на дете и да ви покаже колко красиво и усмихнато е майчинството. Тя има прекрасно момиченце на има Касиди, живее в Пловдив, обожава да се снима, а ние обожаваме профила ѝ в Instagram!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Никога не си се бях представяла като майка. Особено на момиченце. Все още се поглеждам сякаш отстрани и мисля, че изглеждам много нелепо и несериозно 😄. Често не се сещам за някакви неща, забравям да й взема това и онова като излизаме. Не ми идва отвътре всичко. Уча се. Иначе за снимката, ако не го усещате, това е блажено спокойствие. Има някаква велика магия в това, когато Касиди разпери ръчички към мен да я гушна след като е тичала и играла на воля. Сякаш ми казва: "Мамо, липсваше ми!". И в тези моменти разбирам - Аз съм най-добрата мама на света! 🙄😍❤️🌞 . . . #momanddaughter #momlife #mommyblogger #daughter #family #love #mommylife #streetstyle #mystyle #styleoftheday #fashionaddict #fashiontrends #inspiration #hug #lovelife #enjoylife #sonyalpha #sonya72 #blogger

A post shared by Lora Valcheva (@empurplebylori) on

Мона Гочева (@monagocheff) и Александра Петканова (@aleksandra_petkanova) - Тези две известни дами са пресни, пресни мами и по тази причина за момента ги слагаме една до друга в класацията. Не знаем колко ще ни споделят за перипетиите на майчинството, но сме сигурни, че ще бъдат страхотни! Двете бяха бременни по едно и също време, родиха момченца със седмица разлика и нямаме търпение да видим какво ще ни показват в Instagram Мона, Алекс и техните синове Никола и Габриел!

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти