Точно той...

любов двойка
Снимка: Weheartit

В живота на всеки един от нас винаги има някой, който идва изведнъж. Той идва точно тогава, когато най-малко очакваме. Влиза плахо, но озарява всичко на мига. Кара ни да се измъкнем от дупката, в която се крием и ни помага да се покажем на света без страх.

Този човек ни връща вярата в силите. Обича ни. Подкрепя ни и ни показва, че имаме безброй усмивки, които имат хиляди нюанса -  само трябва да ги покажем смело пред света.

Точно той се радва с нас дори на “прашинките”. Подкрепя ни в мечтите ни, в избора ни да виждаме красивото и истинското наоколо. Показва ни, че дъгата я има и без бури, и дори можем да я създаваме всеки ден. Че тя всъщност е вътре в нас и не е срамно да излиза от очите ти.

Този човек влиза толкова дълбоко в душата ни, че за първи път не е плашещо да се доверим напълно на някого и просто да го допуснем близо до себе си. Точно той идва, за да ни покаже различните нюанси на желанието, тръпката и човечността.

Приема ни такива, каквито сме – истински. Не иска от нас да се променяме, а ни иска  без много думи - с топлината си, с разбирането, с допира си, с любовта си...Той не ни изоставя, когато хаосът се опитва да ни погълне, а ни прегръща силно и се превръща в наша гравитация, за да възстановим реда си.

С този човек споделяме абсолютно всичко и едновременно нищо. Защото ни познава само по тона на гласа и ясно умее да разпознае какво е стаено в душата ни. С него чувстваме повече, виждаме повече, искаме повече.

Повече време, през което да живеем истински и пълноценно – дори без конкретни очаквания, без безумни изисквания, без идея и план какво следва.

Защото имаме хиляди възможности и разбираме, че не сме ги изпуснали.

Защото е хубаво, когато нощите вече не са достатъчни и не сме с другия само на думи. Точно тогава всичко се превръща в безкрай. А ние знаем, че до себе си имаме човек, който ни обича.

Да, наистина има хора, които идват в живота ни изведнъж. Стига само да го повярваме....

Автор: Лора Бачийска

Edna търси най-талантливите писатели сред своите читатели! Изпращайте специално написани за нас текстове на edna@netinfo.bg, а одобрените ще публикуваме в рубриката "Из edna@".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти