Така ужасно ме целуваше най-красивият и умен мъж, когото съм имала

двойка поп арт винтидж
Снимка: iStock

Когато целуваш, мозъкът произвежда 200 пъти повече ендорфини, отколкото при прием на морфин.

Идвало ли ти е на ум, че лекарствата на душите ни са заложени в телата ни – задължително условие за оцеляване? Когато го осъзнах, започнах да си позволявам любов.

Не помня как са се целували повечето ми любовници. Безразлично е било. Безболезнено. Без последствия. И съм го забравила.

Не помня нито една първа целувка с мъж. Нито с жена, между другото. Но помня няколко целувки за сбогом. Няколко отказани. И един тип целуване, което ненавиждах. Различно, болезнено, агресивно и разтърсващо, както не искаш да бъдеш разтърсван.

Така ужасно ме целуваше най-красивият и умен мъж, когото съм имала.

Мъжете са много по-нетърпими в самовлюбването си, много по-старателни в агресивността си и много по-отблъскващи, когато се вживяват.

Не само не знаеше как да целува, а все беше недоволен. Упрекваше ме с разочарование, че целувам със страстта, с която котка лочи мляко. Моля се да е бил прав. Би ми харесало да имам това първично усещане за удоволствие още живо в себе си.

двойка поп арт винтидж
Снимка: iStock

Не исках да ти говоря за бившите си. Животът е клише – на най-високата стълбица винаги отсядат тези, които са ни счупили на най-малки парчета. Дори когато ужасно отвратително са се целували.

И докато обхождам мислите си, все се появява. Но когато ендрофините са си отишли, останал е здравият разум и дните са изпълнени с други слънца, си признавам, че бих изч*кала тъпото копеле в бара отново, но да не си и помисля да ме целува отново.

Има такива връзки. Лишени от целуване. Основани на невъзможност, която генерира непосилната за изричане страст на телата.

двойка поп арт винтидж
Снимка: iStock

Но хубавите връзки са тези с усещане за опознаване на света такъв, какъвто никога не е бил преживяван от други преди.

Те имат нужда от целуване, за да продължат да изтриват познатия смисъл на думите и да променят пространствата. И да създават нов свят, чиято цяла тежест да виси върху това единствено целуване.

Ако видиш една жена да целува очите ти, докато се взира в теб, можеш да я целунеш и няма да бъде неловко.

двойка поп арт винтидж
Снимка: iStock

Ако знаеш, че после няма да се възпротиви на плътта на ръцете ти, можеш да я целунеш и няма да е грешка. Ако знаеш, че отвъд целуването няма нищо, не я целувай.

Светът без друго е станал тъпо място за живеене с много изпразнени от съдържание еднократни сношавания.  

Автор: Мила А. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти